Українська Манітоба
-
Вважав себе підготовленим, багато вивчав 😵💫 Ага
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка податися дитині на новий візітор рекорд можна лише до березня 2025 чи і після цієї дати?
-
В Манітобі 15% українців. Де тут взятись культурним водім?
-
Це правильно) Я тепер нікому з тих блогерів не довіряю, та й у всіх різне бачення, для мене це мінуси, а хтось навіть не помітить 🤷🏻♀️
-
Гей, я завжди дивлюсь як Манітоба впливає на світові кризи. Поки ніяк. Але сподіваюсь українці себе ще покажуть!
-
Підкажіть будьласка якщо йти вчитися на медсестру LPN маючи пр,чи держава зараз платить якісь гроші за це?чув що раніше була якась фінансова допомога мол ви вчитесь і не можете працювати і вам держава допомагала фінансово. Дякую
-
Окей, будемо старатися!
-
То вам так здається. Я памʼятаю часи коли Молдова підірвала весь світовий ринок знизивши ціни на укроп
-
Спровокувати світову кризу з Манітоби буде доволі важко, це плюс
-
Victoria хоче кікнути @etr204 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Доречі, а є куди може це фото поліції відправити щоб, так би мовити, пришвидшити навчання?><
-
За що бан?
-
Вам зайнятись немає чим?Синдром копа?
-
та мабуть не буде хтось тим займатися.
-
Куди можно завтра проїхати родиною в межах 1-1.5 години? Цікавлять якісь події, фестивалі, святкування і т.ін.
-
це щось погане?
-
Поліція до цього немає відношення Але здається можна в 311 зарепортити
-
Через нього мені довелося зв'язуватися з техпідтримкою і вирішувати питання де лишити машину в кінці букінгу якщо я не можу її лишити ЗА знаком, як то треба.
-
В закріплених Буде в birds hill
22 Jan 2023, 08:02
181449/236350
about a minute ago