Українська Манітоба
-
Так можна подивитися на екрані/табло вильотів
-
Запрошення на Український Пікнік у Birds Hill Park! 🌳🇺🇦 📅 Дата: Неділя, 1 вересня 🕛 Час: 12:00 - 19:00 📍 Локація: Birds Hill Park, Group Use Area 1, Site Group 1-6 Приходьте разом з родиною та друзями, щоб насолодитися першим днем осені на природі! 🍂👨👩👧👦 Дітей чекають веселі ігри та активності на свіжому повітрі. Не забудьте взяти свої ігри та улюблені іграшки для додаткового задоволення! 🏃♂️⚽🏸🎯 Зелена зона пікніка пропонує: 🔥 12 місць для багаття 🧺 10 столів для пікніка First Come, First Served: 🔥🧺 Участь безкоштовна! Для донатів буде стояти скринька - всі збори підіть на потреби ЗСУ! Увага: Алкоголь заборонено ❌🍷 Паркування можливе лише на стоянці 🚗 Давайте разом створимо незабутні моменти з усмішками, яскравими розмовами та радісними спогадами. 😄☀️ Чекаємо на вас! 🌞🎈 Реєстрація тут
-
На жаль, в мене не відображається дане повідомлення в закріплених. Чи можете оновити, або поділитися посиланням в групу?
-
Flair летить з Tноміналу T3, gate B3, але якщо ваш рейс сьогодні о 1:35 pm, то він скасований
-
Ми закрили реєстрацію.
-
Які у вас шикарні рослини 🤌🫡
-
Дякую 😊
-
Хей 🙋🏻♀️ Підскажіть, чи хтось знає правила перевезення дрону літаком?
-
І питання щодо фотоапарату, так само як і з дроном? Батареї в ручну кладь?
-
А є обмеження скільки батарей можу взяти з собою?
-
Здавати у багаж, батареї виймати у ручну кладь.
-
А телефон в коробці, куди класти в багаж або в ручну кладь?
-
Батареї усі в ручну кладь, не залежно від чого. В тому числі laptop
-
Немає, у нас було штук 15, нічого не питали
-
Дякую
-
Я б такі речі брала в ручну, адже багаж часто губиться/затримується, і вартість покриття страховки може не виплатити усієї вартості дорогих речей
-
Тобто, хто не встиг зареєструватися сидить дома ?
-
Мм,ви про фільми подумали?😅Рівень інтелекту прямо зашкалює я бачу🤣
-
Дякую!
-
Просто проїдьте до іншого group site і паркуйте авто там.
22 Jan 2023, 08:02
181505/233793
29 minutes ago