Українська Манітоба
-
Покидайте фото 👌
-
Та чого ж. Реєстрація просто була, щоб розуміти кількість людей. Там є обмеження у 150 людей, якщо не помиляюсь. Однак, ніхто не забороняє приїхати до парку і прийти на той сайт. Як показує практика, з зареєстрованих приходять десь 50-60%, а всі інші - люди, які зранку прокинулись і вирішили поїхати до парку Нагадаю, що навіть якщо ви їдете на сайт, зарезервоване кимось, ви все одно маєте мати park pass для в'їзду автомобілем в парк.
-
Як я зрозумів можна їхати все одно Але може бути важко з місцем
-
Якщо техніка виглядає професійно та летіти за межи Канади (в США наприклад) треба робити Carnet - щось накшталт тимчасового ввозу без розмитнення І з дроном по Канаді також можуть запитувати ліцензію пілота, не завжди, але в мене питали.
-
Ліцензія підійде як фото з телефону чи краще друкувати?
-
Я pdf показазував на телефоні, було ок.
-
Ліцензія (park pass )має бути надрукована і залишена під лобовим, щоб видно було дати та штрих-код Бо якщо хтось підійде перевірити, вони не будуть ходити по парку і питати чия це машина, просто випишуть штраф і до побачення
-
Питання було чи треба друкувати чи ні , і відповідь обовʼязково ) В нас завжди є пасс на рік , тому чи треба він для окремого якось дня я не цікавлюся
-
Ці вихідні ніби вільний вхід в усі парки?
-
Питання було про ліцензію пілота. Її не обовʼязково друкувати, можно показувати на телефоні
-
Та немає питань)
-
Вибачте, думав це reply до мого повідомлення вище.
-
maps.app.goo.gl/hrheJjR7kK3dY9Zd9
-
Народ привіт! Скиньте будь ласка локацію в Birds Hill,не збереглась інформація. Буду вдячний🙂
-
Подивіться до якого повідомлення Victory поставила питання Там повідомлення про сьогоднішній захід і парк пасс до парку Мені зовсім не здалося що там було щось про пілота ліцензію Хіба що хтось прилетить до парку ) 😄
-
Гарно дякую
-
Завітав на гараж сейл а там такі якісні речі є, не китайщіна. Все б купив і захламляв собі гараж)
-
По дорозі на пікнік рекомендую зупинитись у East St Paul на summer market. Є food truck з українською їдою, музика, 3 види алкоголю (безкоштовні samples), свіжий натуральний мед, і тд
-
Ну як зміг побачити по чатам Залежить від офіцера
-
Скажіть , для тих хто не в курсах ,що там з ворк пермітами ? Ще видають по куает?
22 Jan 2023, 08:02
181525/241416
5 minutes ago