Українська Манітоба
-
теж хотіла про Харків написати, але ви випередили.
-
Тоді готуйтесь тут до -25 скрізь) протягом декількох днів, а може і тижнів. Це Манітоба)
-
Думаю буде жесть, але нічого такого, що загрожує виживанню😁 легкий дискомфорт😂
-
у Харкові взимку спокійно -20 вдень було, та декілька днів по -25 -30 за сезон, що діти не ходять до школи навіть. не кажучи вже, що вночі ще температура знижується та існують вітри так що не так то і страшно виглядають ці лякалки з приводу холоду. хоча і підготуватись одягом та морально треба)
-
Та ні, це саме в Дніпрі було, не скажу що часто, але бувало і холод такий був, що дихати було неможливо. Ось думаю якщо в Вінніпезі таке частенько, то це канєшно жесть, особливо без свого ТЗ 😢
-
В середньому звичайно ні. До -10 макс. Але в окремі дні в окремих місцях, особливо в Карпатах бувають такі заморозки
-
Хз, скільки точно було, але пам'ятаю, що діти дома сиділи, а я поки з роботи добиралася, думала що дуба дам🥶
-
Сніг так, але хіба було -25?!
-
У мого теж не було. Тільки визначили рівень англійської, бо він єдиний з України у класі
-
В 21 була нормальна така зима)
-
Мені здається, що в 2021 було
-
Думала щось з сиром пов'язано. Дякую за пояснення
-
Різниця у тому що тут не лишаються, а нарешті вдягають поверх худі якусь курточку (але не факт що застібають)
-
Шуткуєте? Якщо ні, то Ісус Христос - перекладається. Щось на кшталт здивування.
-
Це недавно? Бо я таке пам'ятаю тільки в дитинстві було пару разів.
-
Енівей, люди хто мене читає, тут холодно страшне. Як кажуть місцеві "чізес крайст" (не знаю, що то таке означає, але мабуть щось не дуже добре)
-
А мій каже "які ще підштанники, іди сам їх вдягай"😁
-
Ну не знаю, в мого малого такого дзена немає😄😄😄 Постійно каже, що я захолодно його одягаю. У Львові рідко вночі могло бути до -18. Але це ну дуже рідко
-
Головне щоб не було сильного вітру. А сухий мороз -25 не так страшно
-
В Україні бувало -25, інфа сотка, в мене в той день замерз фільтр в машині) просто не три місяці підряд
22 Jan 2023, 08:02
18166/237901
7 minutes ago