Українська Манітоба
-
У мене ще пончо є, його пошив один дядечко, він індіанець із Перу🐴🤗
-
Та не шукаю я ) просто задумалась про сервізи в сервантах і сережки золоті ….
-
Так це ви шукаєте винуватих) ну або виправдання. Вибачте не хотів на особистості переходити, просто хотів вказати на логічну помилку з моєї точки зору.
-
Давайте свиню крайньою зробимо ?! 🤪
-
🥳Наші АНІМАТОРИ створять чарівну атмосферу на Дні народженні вашої дитини!🥳 🎊Яскраві костюми, різноманітний реквізит, музичний супровід, круті ігри та конкурси. А ще посмішки, жарти і веселощі чекають іменинника та його гостей.🎊 🌟Сценарій свята підбираємо враховуючи усі ваші побажання (інтереси іменинника, вік, кількість гостей, місце проведення).🌟 🎤Наші аніматори вільно говорять українською, англійською, російською мовами.🎉 www.instagram.com/birthday_party_funny_star?igsh=MWNja3hqbDFydmQ3bw==
-
ну а як без них? Холодно ж...🥶
-
Накачані губи?
-
Люблю довгі курточки теж
-
Я з рюкзаком (дуже маленьким) і все розглядаю в супері ретельно! 😀 Вдягаюсь просто в джинси і якусь футболку. Нічого не прасую все роками бо мені нудно
-
Качечки;-)))
-
Я якраз такі, наполовину гумові купила. Мені було дико, але люди що тут живуть багато років, сказали що я маю купити саме такі, що я поки що не розумію і що тут всі в такому ходять
-
Точно! Взимку я теж бачила жінок що носять зовсім не ті чоботи що тут продають. А я обійшла багато магазинів бо я не привезла зимовий одяг і купила вже тут
-
Панове я знайшла шо нам треба купляти для життя в даунтауні: www.instagram.com/reel/C8C4Za5MZ4_/?igsh=am94dG43aDducTA2
-
я чесно пробувала їх полюбити, ті напівгумові. На канадійках вони нормально виглядають. Міряла по 100 раз. Не змогла. Мого запасу компромісу вистачило на ось такі
-
Програмістів видно здалеку 😀
-
У мене ніколи не було сережок бо вуха непроколоті. В дитинстві батьки і баба вважали що не треба проколювати, а коли я виросла, мені самой вже не хотілося
-
В мене 2, один можу продать))))
-
Тут це не просто пакет, а рарітет. Може краще відносіть його в музей в Осередок
-
Мама прислала посилку, і мо туфілі покладала в пакети АТБ))) То як побачите когось з таким пакетом, то я)))
-
а як же шия, голова і ноги-руки?
22 Jan 2023, 08:02
181722/234749
about a minute ago