Українська Манітоба
-
я чесно пробувала їх полюбити, ті напівгумові. На канадійках вони нормально виглядають. Міряла по 100 раз. Не змогла. Мого запасу компромісу вистачило на ось такі
-
Програмістів видно здалеку 😀
-
У мене ніколи не було сережок бо вуха непроколоті. В дитинстві батьки і баба вважали що не треба проколювати, а коли я виросла, мені самой вже не хотілося
-
В мене 2, один можу продать))))
-
Тут це не просто пакет, а рарітет. Може краще відносіть його в музей в Осередок
-
Мама прислала посилку, і мо туфілі покладала в пакети АТБ))) То як побачите когось з таким пакетом, то я)))
-
а як же шия, голова і ноги-руки?
-
Гарно виглядають. Вони стають вологими від поту взимку? І ви їх сушите кожного дня? Мені це доводилося робити з напівгумованими 😞
-
Я бачу наших, бо обличчя наче рідне, не знаю як по-іншому пояснити, знайоме, миловидне. Красиві, охайні, у модних, нових, чистих речах. Вдягнуті по погоді)) як і я😉 мами з дітками - зазвичай всі стрункі. Ще видає напруга, якась думка в очах завжди є, порівняно з пофігістично-розслабленим-щасливим виразом місцевих людей. Хотіла б я навчитися цього🌞
-
Відбій, в Манітобі заборонено носити броню без ліцензії накшталт секюріті
-
не помічала вологості, але я і не ходжу багато, до того ж минула зима малосніжна була. Особливо і не сушу, зняла, поставила на підставку і все.
-
а мені здається тут грає роль анатомія обличчя у наших більш кругле і тип старіння частіше всього деформаційний, а у вестерн більш гості риси і дрібнозморшкуватий тип
-
за ідеєю, хорошу шкіряну куртку ножі не проткнуть, з товстої шкіри куртку.
-
Ця броня трохи схожа на мотоекiпiровку
-
Це ще залежить від маршруту, пасажири автобуса 15 і пасажири blue line відрізняються у тому, як виглядають і як одягнені
-
Всім привіт, хто підкаже. Хочу закрити рахунок у польському банку, моб.додаток вимагає вказати новий рахунок, куди переказати залишок коштів. Формат не дозволяє вказати жоден новий рахунок, крім польського же (який у мене єдиний, і я його закриваю). Хтось стикався?
-
Просто охайні місцеві не лазять по вулицях і автобусах)) всі кому не байдуже до свого зовнішнього вигляду достатньо заможні для покупки авто )) Тому охайна і чиста людина завжди виділяється на зупинці чи в автобусі. В нормальних магазинах подалі від громадського транспорту-це не так кидається в очі
-
З напругою ви точно підгледіли
-
Та взагалі пофіг , насправді) Хто як хоче ))
-
Часто їжу на blue line, здається, там переважно молодь що їде в университет. Навіть від лінії 18 ці пасажири відрізняються. На 15 я не їздила
22 Jan 2023, 08:02
181735/234435
9 minutes ago