Українська Манітоба
-
Дякую Вам щиро!🌹🌹🌹
-
Я б пробувала зловити в Оттаві. В мене друг замовляв там паспорт в квітні, а в серпні вже забрав готовий паспорт
-
Дякую якщо хтось розжує
-
Друге питання. Кальяни. Можна не можна які умови?
-
Питания fireworks. Я знаю що у місті треба перміт, якщо поза містом я можу просто виїхати і десь запустити не у паблік плейс, десь у полі умовно?
-
Ділюсь : нічо не зробиш. Або ви , або вони . Єдиний варіант- зїхати . ( так як зʼїхати одним днем проблематично рекомендую шумоподавлюючі наушники+звук грози на ютубі. Якийсь час так можна протриматись)
-
Підкажіть зазвичай на скільки місяців в перед там ті сорти бувають?
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
На жаль, не знаю
-
⚠️🇨🇦Канада закриває свої кордони: іноземцям все частіше відмовляють у в’їзді в країну⚡️ ℹ️Останнім часом співробітники Агентства прикордонної служби Канади все більше відмовляють у в’їзді до країни іноземним мандрівникам. 🇨🇦Відбувається це на тлі намагань ліберального уряду прем’єр-міністра Джастіна Трюдозакрити двері до Канади для більшої кількості відвідувачів і тимчасових мешканців, схвалюючи менше віз і відмовляючи їм у в’їзді на контрольно-пропускних пунктах. 🇨🇦Імміграційна політика Канади є однією із причин доволі низького рейтингу правлячої партії напередодні федеральних виборів, які очікуються наступного року. 📈Результати останніх опитувань населення свідчать, що Канада приймає занадто багато іммігрантів. Канадці вважають, що саме через мігрантів у країні спостерігається дефіцит та високі ціни на житло. 📊Згідно з даними прикордонного агентства, у липні Канада відмовила у в’їзді 5853 іноземним мандрівникам, у яких на руках були візи. Серед них студенти, робітники та туристи. Це найбільше за один місяць з січня 2019 року. 📈Протягом перших семи місяців цього року співробітники Агентства прикордонної служби Канади розвертали на кордоні в середньому 3727 іноземних мандрівників – на 633 особи або 20% більше, ніж роком раніше. 📉Водночас імміграційний департамент Канади видає менше віз. 📊Співвідношення відхилених заявок на гостьову візу до схвалених було вищим у червні, ніж будь-коли з часів початку пандемії. 🆘За даними імміграційного відомства, у січні, лютому, травні та червні 2024 року більше заявок на візи було відхилено, ніж схвалено. ℹ️Адвокати повідомили Reuters, повідомили, що останнім часом чують від своїх клієнтів про практику посилених перевірок власників віз в аеропортах і на наземних прикордонних пунктах. 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
www.tiktok.com/@elcapihaishan/video/7397551172178955526?_r=1&u_code=dek5b8kjh2557i&preview_pb=0&sharer_language=uk&_d=dl09m3dil57c6k&share_item_id=7397551172178955526&source=h5_m×tamp=1725399525&user_id=6878561285123097602&sec_user_id=MS4wLjABAAAAmQy5Biw8a0CgUHSvG0cKB09CmutmStiJ29YEo5AOijoUey6Ej-gJLM0-dlZDgZ7P&social_share_type=0&utm_source=telegram&utm_campaign=client_share&utm_medium=android&share_iid=7408521159819872006&share_link_id=e4bcc4c5-0981-47ff-acf9-eadbc9128365&share_app_id=1233&ugbiz_name=MAIN&ug_btm=b2001&link_reflow_popup_iteration_sharer=%7B%7D&enable_checksum=1
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня)#moving #delivery #winnipeg
-
Дивлюся що сьогодні перший вівторок і слоти були у Торонто. Хтось знає таки по яких вівторках вони вигружають ті слоти у Торонто?
-
Не знаю. Слотів не було місяць. Сьогодні були, але не змогла зловити. Розібрали
-
🤯 ми мали змогу забукити бо були вільні слоти, але просто в нас в малого у кінці Жовтня день народження, то ми вже думаємо що у жовтні будемо ловити. А тепер думаю може треба було букити, бо виходить вони не так часто їх вигружають.
-
Ну там скріпт зробити пів години, але зараз дія і залишити на тижні щоб ловило не вийде. Я просто вручну спіймав слот, швидше вийшло по ітогу😁