Українська Манітоба
-
Вітаємо, Noname! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаю, Підкажіть, будь ласка, перукаря, який може постригти дітей? Може в когось є контакти? Дякую завчасно.
-
Підтримую. А ще One Great City Sookram's Brewing Little Brown Jug
-
Яку краще обрати? Думаю може другу, про всяк випадок і для міграції...
-
Для EE треба вибрати ECA application for IRCC?
-
Хочу піти вчитися потім, отримати CPA
-
Навіщо вам? Яка мета?
-
Доброго дня, ми сьогодні перейшли з файдо на роджерс і нам сказали що ми повинні платити 70$ за кожного абонента за перехід але потім через певний час ці гроші нам вернуться, чи це нормальна практика?
-
Так Ось і думаю Хоча я вже подався, в очікуванні, то думаю для ЕЕ не знадобиться
-
Так, якщо для ЕЕ
-
Тоді звичайний, course by course
-
Усім привіт. Підкажіть будь ласка скільки коштує податися на PR по програмі воззʼєднання сімʼї для українців? Для пари
-
Просто мама через це влаштувала скандал
-
Та нам просто в двері постукали з роджерс і запропонували кращі умови ніж в файдо.
-
Ви куди прийшли? Треба йти відразу до конкурента - роджерса і там казати, що хочете кредит 300 доларів за перехід. Для переходу до іншого абонента йдіть до провайдерів відразу, а не до точок, де продають усіх мобільних провайдерів.
-
Так це ж одна компанія, чи ні?
-
Доброго вечора, чи приходить якесь повідомлення в особистий кабінет про те що відправлено новий work permit ? Якщо так, то яка його назва та через скільки зазвичай він приходить?
-
Так, нам повертали але прослідкуйте, бо вони можуть врубати окуня, що забули і тд
-
Так 😄
-
Сьогодні почув, що люди, які проживали у Канаді понад 10 років, поїхали геть до Польщі і оформили там захист. Останні 5 років жили у Вінніпезі. ІТшники, жінка project manager, а чоловік девелопер. Хату здали в оренду, планують жити у Польщі вже 😁 Діти вже дорослі, 18+, залишилися в Канаді. От такі справи.
22 Jan 2023, 08:02
182023/237901
about a minute ago