Українська Манітоба
-
-
Робота www.northstarats.com/Gardewine/WPG-Full-time-Dockworker-Loader-Afternoon/84831
-
Буде підтвердження тільки що вам продовжили на такий то строк і що оригінал прийде. Що саме відправили - повідомлення не буде. Мені після повідомлення прийшло швидко, за чотири дні
-
Так, в кабінеті. Імейл не вважається достатньо захищеним, тому ця інфа доступна тільки в кабінеті.
-
Я десь в кабінеті мабуть дивився
-
Виглядає як план Мабуть можна жити на здачу тутешнього житла в Польщі
-
Але цієї інформації нема в імейлі.
-
Так Але стоп, коли я клікав, то там було видно інформаційний лист до якого продовжили
-
Так і повинно бути. Отримаєте поштою протягом тижня.
-
Хах, цікаво Бо Директивою ЄС захист можуть оформити ті українці, які перебували в Україні до 24.02.2022
-
Доречі так Моєму брату вже натякають що пора щось обрати
-
Європа, можливість подорожувати, розвинута інфраструктура, схожий менталітет, якщо не пахати там за заводі по 12 годин 6 днів на тиждень, то Польща дуже комфортна країна
-
Не дивний для IT В мене брат так і каже, йому Канада не вигідна, він має зарплату від США, і хоче жити дешево і затишно
-
Скоріше за все працювали на канадські чи американські компанії. До пори, до часу, поки роботодавцям не набридне, будуть з Польщі працювати. Потім постане питання, чи повертатись, чи шукати там роботу. Зараз ринок ІТ дуже інакший. Зараз ринок роботодавця, а не працівника: умови ставлять роботодавці.
-
Ну так, як раз про це і подумав, це зрозуміло, багато хто так робить