Українська Манітоба
-
Вони за сьогодні гроші не взяли. За те що нерв видалили та поставили пломбу
-
Ні. Сьогодні тільки видалили нерв, та повідомили, що мій зуб зломився. Щоб я прийшла завтра і вони його виймуть. Це все!
-
Не перший раз таке чую Але кажуть клімат трохи важкий, та їжа
-
Варшава сильно схожа на Київ стала в останні роки до війни
-
Варшава супер місто порівняно з Вінні, єдине, що мені там не сподобалось це якість повітря і сонячного світла дуже мало 🫣
-
Якщо це трапилось по вині лікаря, щось вони покрили установку імплантат
-
Мені складно судити, бо я ще не була в Таїланді, але мої знайомі переїхали туди з Франції і з того, що я від них чую і бачу на фотках, там не просто цивілізація, а приблизно 23 століття. Маю на увазі конкретно Бангкок
-
Я раніше теж думала, що Варшава і Польща так собі, але потім я приїхала в Вінніпег і на Польшу іншими очима подивилась))) Як і на Ізраїль 🌝
-
Дуже важко Як ви доведете провину лікаря, це ж зуб, будуть казати що ніяк інакше, бо тонкі стінки Ось про видаленні нерву вони ж вичіщають і то вже крихкий зуб.
-
Вони переїхали туди родиною з 4 дітьми і бабусею і в захваті буквально від всього: зняли класну квартиру за 2 дні, доставка меблів приїхала наступного дня, вони в основному їдять в ресторанах, їм там смачно і сервісно, для них це важливо. Дітям є парки, космічні атракціони, на кожному кроці якісь техноіграшки. Зелене місто, доставка буквально всього протягом півгодини. Вони до цього два роки намагалися зламати себе і прижитись у Франції, але навіть з їхніми міцними грошима так і не змогли організувати собі хоч якусь подобу задоволення від життя. Довго йшли на компроміс із собою, але прийняли рішення поїхати після того, як привели дітей в якийсь дитячий кінотеатр і дітей там розсадили на крижану підлогу без килима) кажуть, це було найкраще рішення в їхньому житті
-
Доброго дня! Це повідомлення для самозайнятих або тих, хто має або планує відкривати свій бізнес у Манітобі. Мене звати Іван, я Small Business Advisor у Scotiabank. Адреса відділення: 1549 Kenaston Blvd, Winnipeg, MB R3P2N3 Scotiabank у процессі створення спеціальної програми для Українських бізнесів у Манітобі. Якщо ви маєте зареєстрований або не зареєстрований бізнес у провінції, та вас цікавить як працює система банкінгу для бізнесу саме у вашому випадку, записуйтесь на консультацію. Зараз є можливість відкрити безкоштовний ощадний (savings) рахунок для будь-кого. Регістрація бізнеса не обовʼязкова для ощадного рахунку та він може бути підъеднаний до вашого персонального chequing рахунку, поки ви тільки починаєте ваш бізнес. Консультаціі за номером: +1-204-985-6436 x 4300 [email protected] Персональний номер: +1-431-277-4377
-
Варшава/Польща в загальному розвивається космічними темпами але треба розуміти, що їх розвиток відбувається коштом Німеччини/Франції/ Нідерландів і тд. Треба віддати їм належне, вони дійсно використовують більшість коштів за призначенням, навідміну від України.