Українська Манітоба
-
Я раніше теж думала, що Варшава і Польща так собі, але потім я приїхала в Вінніпег і на Польшу іншими очима подивилась))) Як і на Ізраїль 🌝
-
Дуже важко Як ви доведете провину лікаря, це ж зуб, будуть казати що ніяк інакше, бо тонкі стінки Ось про видаленні нерву вони ж вичіщають і то вже крихкий зуб.
-
Вони переїхали туди родиною з 4 дітьми і бабусею і в захваті буквально від всього: зняли класну квартиру за 2 дні, доставка меблів приїхала наступного дня, вони в основному їдять в ресторанах, їм там смачно і сервісно, для них це важливо. Дітям є парки, космічні атракціони, на кожному кроці якісь техноіграшки. Зелене місто, доставка буквально всього протягом півгодини. Вони до цього два роки намагалися зламати себе і прижитись у Франції, але навіть з їхніми міцними грошима так і не змогли організувати собі хоч якусь подобу задоволення від життя. Довго йшли на компроміс із собою, але прийняли рішення поїхати після того, як привели дітей в якийсь дитячий кінотеатр і дітей там розсадили на крижану підлогу без килима) кажуть, це було найкраще рішення в їхньому житті
-
Доброго дня! Це повідомлення для самозайнятих або тих, хто має або планує відкривати свій бізнес у Манітобі. Мене звати Іван, я Small Business Advisor у Scotiabank. Адреса відділення: 1549 Kenaston Blvd, Winnipeg, MB R3P2N3 Scotiabank у процессі створення спеціальної програми для Українських бізнесів у Манітобі. Якщо ви маєте зареєстрований або не зареєстрований бізнес у провінції, та вас цікавить як працює система банкінгу для бізнесу саме у вашому випадку, записуйтесь на консультацію. Зараз є можливість відкрити безкоштовний ощадний (savings) рахунок для будь-кого. Регістрація бізнеса не обовʼязкова для ощадного рахунку та він може бути підъеднаний до вашого персонального chequing рахунку, поки ви тільки починаєте ваш бізнес. Консультаціі за номером: +1-204-985-6436 x 4300 [email protected] Персональний номер: +1-431-277-4377
-
Варшава/Польща в загальному розвивається космічними темпами але треба розуміти, що їх розвиток відбувається коштом Німеччини/Франції/ Нідерландів і тд. Треба віддати їм належне, вони дійсно використовують більшість коштів за призначенням, навідміну від України.
-
Так я ж і не кажу, що поляки якісь генії, зрозуміло, де б вони були, якби не ЄС і не Україна, яка зараз захищає Європу від орків.
-
Сподіваюсь що в 23 столітті ми доживемо ь до чогось кращого, ніж лише доставка їжі за півгодини;-) а якщо серйозно, то мене в Бангкоку надзвичайно завжди турбує ця наявність поряд rich and poverty. При чому на тій самій вулиці суперово 35+ поверховий будинок з квартирами за $2 млн, а при вході відкрита каналізація куди йдуть усі стоки і смердить усіма можливими запахами. Бідність на жаль жахлива, і на тій самій вулиці (наприклад знаменитий SUKHUMVIT) реально slums за 10 метрів від бутіку Dior. І ті всі діти які на вулиці себе продають за копійки іноземцям. Декого це не турбує, я розумію, але мені не комфортно жити в таких країнах
-
Можливо, ви про якісь прям різко контрастні речі говорите, мені складно судити не бувавши там фізично. Але в українській провінції, де я виросла зокрема, rich and poverty теж не те що поряд, вони прям внахльост, тільки квартир за 2 млн немає
-
На перший погляд так Але є різниця саме в бідності, тобто людина хоче працювати і нормально жити, чи в бомжацтві як сенсі життя
-
Доброї ночі ) Продаю , книги українською мовою Всі описи та ціни можна переглянути тут www.instagram.com/bookspace_ukr?igsh=NGZvbndweTdsd2Uy Також приєднуйтесь, щоб не пропускати оновлення) Дякую, за увагу ❤️
-
Не те саме, бо в Канаді бомжі в шоколаді і то їх вибір, а в Тайланді діти змушені себе продавати, щоб вижити.
-
В Тайланді, так само як і в Україні, практично немає середнього класу. Є невелика кількість ʼбагатихʼ, але їх набагато менше ніж тих хто живе за межею бідності. Середнього класу небагато, і ризик потрапити з нього у бідність дуже висока, при хворобі чи втраті роботи. А в цивілізованих демократичних країнах якра на середньому класі тримається суспільство.
-
Краще мати ресурси нормально жити будь-де