Українська Манітоба
-
Сподіваюсь що в 23 столітті ми доживемо ь до чогось кращого, ніж лише доставка їжі за півгодини;-) а якщо серйозно, то мене в Бангкоку надзвичайно завжди турбує ця наявність поряд rich and poverty. При чому на тій самій вулиці суперово 35+ поверховий будинок з квартирами за $2 млн, а при вході відкрита каналізація куди йдуть усі стоки і смердить усіма можливими запахами. Бідність на жаль жахлива, і на тій самій вулиці (наприклад знаменитий SUKHUMVIT) реально slums за 10 метрів від бутіку Dior. І ті всі діти які на вулиці себе продають за копійки іноземцям. Декого це не турбує, я розумію, але мені не комфортно жити в таких країнах
-
Можливо, ви про якісь прям різко контрастні речі говорите, мені складно судити не бувавши там фізично. Але в українській провінції, де я виросла зокрема, rich and poverty теж не те що поряд, вони прям внахльост, тільки квартир за 2 млн немає
-
На перший погляд так Але є різниця саме в бідності, тобто людина хоче працювати і нормально жити, чи в бомжацтві як сенсі життя
-
Доброї ночі ) Продаю , книги українською мовою Всі описи та ціни можна переглянути тут www.instagram.com/bookspace_ukr?igsh=NGZvbndweTdsd2Uy Також приєднуйтесь, щоб не пропускати оновлення) Дякую, за увагу ❤️
-
Не те саме, бо в Канаді бомжі в шоколаді і то їх вибір, а в Тайланді діти змушені себе продавати, щоб вижити.
-
В Тайланді, так само як і в Україні, практично немає середнього класу. Є невелика кількість ʼбагатихʼ, але їх набагато менше ніж тих хто живе за межею бідності. Середнього класу небагато, і ризик потрапити з нього у бідність дуже висока, при хворобі чи втраті роботи. А в цивілізованих демократичних країнах якра на середньому класі тримається суспільство.
-
Краще мати ресурси нормально жити будь-де
-
Так, розумію, про що ви
-
Варшава була майже повністю зруйнована під час війни, а потім совок допомагав відбудовувати, тому і архітектура трошки убога, якщо це не старе місто. Але як місто для життя-комфортне.
-
Тобто Osborn Village архітектура вас влаштовує, а старе місто у Варшаві нудне? 😄 Це не сарказм?
-
Я перепрошую, ви точно у Вінні? 😄 Воно там принаймі є 😄