Українська Манітоба
-
Я перепрошую, ви точно у Вінні? 😄 Воно там принаймі є 😄
-
Отож, теж цікавить 😄 Може я десь ще не був у Вінні за 1,5 роки 🙂
-
Рекомендую підловити дешеві квитки у Quebec City, відкриєте у себе чакру вчити французьку мову 😄
-
Цікаве спостереження, якщо вам не зайшла за 4 дні архітектура Варшави, то що вас привело у Вінніпег? Я жила і працювала у Варшаві два роки і можу сказати тільки хороші слова, на щастя, на роботі у мене були чудові власники поляки, а польська сім'я прийняла з маленькою дитиною як рідних. Так, клімат без сонця, але два роки останніх, що я там була, не було аж так багато дощів і похмурості. Варшава використовує гроші ЄС туди, куди треба, динамічно розвивається і там нічого на гірше не змінилося. Так, вони націоналісти, але це вже інше питання.
-
Боже, як би хотілось на пʼятнадцять буквально хвилиночок опинитись десь в Європі і поснідати в Costa Coffee, а потім телепортом назад додому, я що, забагато хочу Це єдине, за чим я скучаю тут. Більше так в Європі ні за чим)
-
Це моє фото, з легким фільтром Prisma, де там Osborn Village в порівнянні? 😄
-
Я памʼятаю дивися квартиру у будинку 2 з кінця. Дуже цікаво, як у музеї , усе з 1900х так і залишилося. 2 бедрим по факту це 4 бедрум, бо ще столова та кімната для прислуги є😁 А ліфт там який🥰
-
Я не можу не те що вчити французьку, мені фізично погано від її звуків, я одразу придивляюсь, чи це не астма почалась) якби другою державною була італійська, я була б щаслива, але італійці були зайняті в той час 😁 Дякую, про Квебек я думала на цю осінь і готелі навіть дивилася, але пʼятиденний тріп вилітає трошки дорого як на місто, про яке незрозуміло, чи воно прям настільки вражаюче) я така стала прижиміста в Канаді, про все тепер думаю: чи воно того варте, чи краще під відсотки хай лежить)
-
У Едмонтоні перші 5 років жили, потім переїхали до Вінні. Наскільки я зрозумів, то працюють на США, на великі компанії. Чоловік точно на Dynatrace працює. Так, вони мають громадянство Канади і України . Я всіх деталей не знаю, то знайомі мені таку історію розказали.
-
У Варшаві тільки 1 місце гарне, аєропорт щоб звалити як умога швидше😺
-
А чому не восени? Все в листочках золотих має бути там