Українська Манітоба
-
всі квитанції Ви отримуєте на руки нічого прихованого не має...взагалі є адмін.послуга - вона однакова повсюди в центрах, як в Україні, так і за межами, бо це встановлюється державою вартість, і вона публічна далі є сервісна послуга, самого центру "Документа". бо це Підприємство, повторюю, на самоокупності. Логічно, що беруть кошти, аби за них зп робітникам видавати, оренду приміщення оплачувати та ще й нові центри відкривати... вартість також публічна та є на всіх сторінках центрів на офіційній сторінці із приводу страхування - тут із свого особистого досвіду я можу сказати, що люди навіть не слухають, коли їм пропонують ту послугу...і завжди кивають головами, мовляв так, давай вже швидше на все згоден...а то є страхування документу...і от ця послуга являється опціональною та завжди від неї можна відмовитись. Вартість саме страхування досить різна, бо залежить від страхувальної компанії. Завжди про це можна спокійно спитати як на рецепції, так і у "кабінці" при оформленні
-
та й ніхто ж не заганяє людей у "Документ" завжди є вибір, де оформлювати собі паспорт чи водійське, чи робити апостиль
-
ну як вибір - тоді ти не міг обійти їх кабінет, зараз ти не можеш щробити в консутстві - створені умови що ти йдеш туди, звісно це влаштовує мене як громадянина я здається всі паспорти робив через них. це зручно і набагато більш якісніший сервіс. це не означає що це не схема.
-
та я не кажу що там щось приховане, але ви платите 80-100 євро за сервісні послуги підприємства - я не буду зараз досліджувати законодавство. Ви просили розказати про схему я скинував вам посилання на укрправду, я його не проводив, але ресурс(укрправда) більше менш вартий довіри. Станом на 13 серпня 2018 вони не мали права брати кошти за сервісні послуги (тоді 400 грн) або 80євро якщо зараз виправили це ну ок. Але оця комісія і є місце де була знайдена журналістами корупція
-
Ось є одне Консульство, де відкривають слоти раз на цілий місяць. Оформлення паспорта лише 2 рази на тиждень
-
Ми з колегами як у кінотеатрі побували
-
та будь-яке, яке знайдете)) p.s.інформація актуальна на сьогоднішній день😅
-
Чергова наркоманка крякнулась, а цим дикунам тільки привід дай щоб псувати майно та грабувати😿
-
Ось цей протест? Там 5 хв до цього авто били. На одне авто вилізло 3 мітингувальників і трощили битами
-
ресурс(укрправда) більше менш вартий довіри - тут вже питання до них я не є експертом просто згадав, ну і я памятаю мій досвід з але ви змушуєте згадувати мій досвід 🤣: все таки перший паспорт я не робив в них - Я памятаю як перший паспорт я прийшов за годину до вікриття в міграційній службі і мене прийняли тільки в момент закриття і тільки через те що була інша жіночка після яка теж чекала і просто кричала на них. Але в мене була опція піти в дп документ за +400 грн. 🤣 на той час це було задорого
-
Ось інше Консульство, де слоти відкривають відразу на 3 місяці
-
А танці…танці були?)
-
Ми не бачили як воно почалось. Прибігли до вікна вже коли вони скакали. Але страшно було, там десь 5 малих дітей було. Потім вони всі поставали в коло і почали грати свою музику на барабанах і співати свої пісні.