Українська Манітоба
-
Допомога із житлом виключно до 45 днів. Канада не дає жодних постійних виплати, тільки одноразова допомога від федерального уряду. Добре думайте, як забезпечити двох малих дітей. Лікарняних тут немає
-
Привіт . Плануємо приїхати найближчим часом. Цікаво , чи є якась допомога з житлом. В нас 2 дітей.1 рік та 6 років. Просто не знаю як правильно вчинити щоб менше нервів витратити і дітей не мучити. Я вже з ними проїхала 3000 км поїздами і маршрутками. Стресс досі . Чи допомогають волонтери ще? Дякую
-
Підкажуть, де оформити документи та як знайти житло, але потрібно надіятися виключно на себе. За вас ніхто не буде спілкуватися із лендлордом чи відкривати рахунки. Вчіть англійську посилено, щоб легше було тут. За 2-3 місяці реально вийти на В1.
-
Просто планую їхати сам і в Канаді нікого немає, по приїзду є якісь волонтери, що допоможуть розібратись? Англійську знаю А1 десь +-
-
Робота є постійно. Готель дають до 45 днів, якщо є вільні номери
-
Доброго дня, чи допомагають ще з житлом у Канаді? Чи важко буде знайти роботу на будівництві? Хлопець 26р з досвідом роботи.
-
Він є у FB?
-
Мій товариш. Да на нього посилання в особисті
-
Доброго дня.Чи є в групі дантисти ,які ще не підтвердили диплом?
-
lingua.com.ua/uk/kontakty У них 3 офіси по Україні є. Особисто мав справу з Вінницьким. Переклад зробили доволі оперативно
-
Дякую.
-
О, дайте будьласка :3
-
Можу порадити в Вінниці недороге бюро перекладів. ПДФ-ку відскановану вони вам вишлють. А от паперового варіанта не буде зі зрозумілих причин
-
Дивіться які частоти підтримує ваш апарат, а тоді порівнюйте з тими частотами які мають канадські оператори
-
У мене така ситуація вже була. Добре що сама перевірила після перекладача 😬
-
Сюди по імміграції, візам і т.д.: t.me/uccmb
-
Так, деколи просять переробити xray
-
Якщо хочете щоб Вам переклали, Ваше право. Однак перевіряйте самі ті переклали. Повірте, те що людина є перекладачем не родить з неї гуру, і ода однімінька помилка може наробити Вам біди. Дуже багато людей мали проблеми в процесі іміграції через перекладачів.
-
Я думаю ви могли би знайти якесь бюро перекладів в Україні, написати їм та вони електронкою би вислали. Думаю буде дешевше чим в Канаді
-
Хлопці та дівчата, а де можно нормально перекласти водійські посвідчення та свідоцтво про шлюб? Можна без завірення - я так розумію завірити може нотаріус еміграційного центру. Але вони кажуть переклад робити самим, а ми б краще це зробили у людини що знається на документах. Всім заздалегідь дякую :3
22 Jan 2023, 08:02
18245/237126
37 minutes ago