Українська Манітоба
-
От він вже зупинився, де він наїхав якщо там щє метр мінімум до того довбойоба а інший довбойоб вже ломиться в його тачку?
-
опишіть ситуацію
-
там стояла людина з ровером і він на неї гнав
-
яких протестуючих?
-
Він не наїхав, він загальмував перед ними. І швидкість там кілометрів 30-40
-
Він наїхав на протестуючих там є відео як він підїзджає на швидкості
-
А що було у видаленому повідомленні?
-
прям доктор позитивчик 🙂
-
Я не зрозуміла, за шо він на мене почав на мене бочку катити і погрожувати, ми з ним навіть не спілкувались 😂
-
Самовбивство
-
Шо це було ><
-
Він міг зупинитись завчасно а не за декілька сантиметрів: і він дибіл і ті що на капот попригали не дуже мудрі Винна поліція яка, сховалась на сусідніх вулицях щоб не нервувати протестуючих , замість того щоб регулювати трафік
-
мразота ти роснява!
-
Як я візуалізував його погрозу:
-
Та матюки різні на мене 🫠
-
Я узд вже 3 місяці чекаю, хоча КТ за місяць зробив
-
Так, я теж під враженням від свого лікаря сімейного, кажу в мене є висновок варикоз глибокої вени, як у вас тут можна її заклеїти? "Це косметична проблема, у нас такого не роблять, покажіть" Показала, каже у вас нема варикозу. Кажу а як же набряки, біль, обстеження? Пошукав в інтернеті і показує картинки, знаєте оці вже вени вздуті на ногах, типу оце варикоз - короче я в шоці. Люди апарати якісь винаходять, а можна просто очима подивитись і поставити діагноз 🤦♀
-
В цієї палки два кінці. З одного боку люди мучаться в очікуванні МРТ чи УЗД, а з іншого боку люди отримують швидкі операції безкоштовно, безкоштовно лікують рак чи народжують дітей з комфортом і також безкоштовно. Тож тут медицина і хороша, і погана водночас.
-
Тут ви праві 100%. Але є інша проблема, лікування раку можливо на ранніх стадіях. Тому дуже важливо превентивна медицина, а саме обстеження. Рак ніяк себе не проявляє, а коли проявляє, то може бути вже пізно.
-
Хтось може порадити фінансового консультанта, який знає усі моменти про торгівлю криптою та оподаткування доходів з неї? Чи це не фін консультант, а інший спеціаліст. Скоординуйте хто може, дякую
22 Jan 2023, 08:02
182518/236427
3 minutes ago