Українська Манітоба
-
Вітання тим хто ще не спить) хвилює таке питання, хто в Манітобі має досвід встановлення імплантатів в ротовій порожнині, поділіться, будь ласка 🙏 і я чула що наче є такі програми де не всю суму платиш, а береш розстрочку на рік, щось таке… можливо хтось щось чув🙂 буду вдячна за будь-яку інформацію 🫶🏻
-
Схоже , я міг би бути норм лікарем 😆
-
Це стандартний лікар людей після 30😂
-
В минулу п’ятницю прийняли родину з України. Пробуйте ще раз
-
Не приймаю Бабик, ні Андреа, ні її батько. Я дзвонила 3 рази.
-
Ох як тебе розумію. Я вже 2 роки без сімейного. Часто чую від людей - о, я знаю класного, відправляє на все що скажеш. Але ж мені треба такого щоб не я йому казала що мені треба, а щоб сам якось показував що він лікар… ну і про білу жінку я вже казала 😞 А всі мої знайомі, хто задоволений своїм лікарем, питали чи приймають нових - ніхто не приймає. І в чергу стати теж не можна 🤷♀️
-
Я теж подібного не чув ні від кого з моїх знайомих. Нікпого не відправляли ні на який чекап на протязі 1,5-2 років
-
Це якась ачівка доступна для людей з ПР чи громадянством? Бо я ще нічо не проходив😔
-
Я дзвоню туди на постійній основі 😁 майже кожен день. Ще б трубку хтось брав. Там ні автовідповідача немає, і ніхто не бере трубку. Ото 3 рази підняли - сказали не набирають. Також моя подруга є пацієнтом у Андреа. Вона тиждень тому була в неї на прийомі , питала - не приймає.
-
Ось тут також приймають і є нові лікарі: trucaremedicalclinic.ca
-
Ну значить на мене забили 🤷♂️
-
У всіх знайомих канадців відправляють регулярно на «чекапи». Тут пр/чи громадянство нідочого. Ви маєте ті ж самі права як і усі інші