Українська Манітоба
-
Springfield Heights Medical (204) 808-9221 g.co/kgs/Qa1sk6q
-
Хто живе в North Kildonan - ця клініка вже третій місяць має об'яву що набирає нових пацієнтів.
-
То у Вас не лікар класний, вся клініка))
-
Хм, а у мене так: ресепшен присилає направлення на аналізи (кров і сеча) десь за кілька тижнів до призначеного апойнтменту. Моя відповідальність - піти в лабораторію і здати все це мінімум за кілька днів до апойнтменту. Потім приходу до лікаря, у нього як раз результати з лабораторії свіжі, ну і ми спілкуємось
-
Щорічний аналіз в основному рекомендують після 40 років. До того хіба самі скажете чи є якійсь передумови для цього. Однак, це все відповідальність людини слідкувати за цим. Жінкам кожних 2-3 роки поштою автоматично надсилається повідомлення про огляд у гінеколога та певні аналізи.
-
'I never thought that this would happen' winnipeg.ctvnews.ca/video/c2987697--i-never-thought-that-this-would-happen-
-
Виглядає як у неї якийсь бухий сусід любить джой райд, бо машина не виглядає як 1й кандидат для викрадення 😅 Або на ній вони тренуються 😂
-
У мене завжди телефонувала, хоча попереджувала спершу що якщо все ок, то може не перетелефонувати. Пояснювала тим, що якщо я не відповім, вона не може лишити повідомлення, а буду думати що щось не так і нервувати поки до неї назад не додзвонюсь☺️
-
Уви мені потрібно All-on-6 а це від 20К+ одна дуга.
-
Мені порахували, що повністю з роботою один імплантат буде коштувати 5000+ тах
-
Ви маєте самі зателефонувати до лікаря і попросити appointment саме на check up.
-
У Саскачевані є MRT платне, ближче ніж до Європи
-
Nataliia хоче кікнути 12 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Коли ми записались до нашого сімейного, воно нам усім назначила чекапи, здали крові відро, вона провела опитування, подивилась і помащала шо треба було. Сказала шо так щороку треба буде 😅 зараз уже рік майже пройшов, мабуть треба нагадати про себе
-
Я обовʼязково так і зроблю) Коли нарешті дочекаюсь в черзі на запис яка була на 3 місяці ( чекаю вже шостий 😂)
-
Як це «всюди де можливо»? Якщо у вас є сімейний, то треба записуватись до нього. Або записуватись до нового зі словами «хочу поміняти сімейного, хочу тепер до вас»
-
Мабуть так і тре .. бо відгуки по клініці були хороші. І біля дому .. Хотів саме туди… але напевно тре записуватись всюди де можливо
-
Записуйтесь до іншого, дехто призначає буквально на завтра
-
Ааа, ясно. Ну так, коли ви в пошуку сімейного, то скрізь можна пробувати.
22 Jan 2023, 08:02
182597/237056
about 2 hours ago