Українська Манітоба
-
Хм, а у мене так: ресепшен присилає направлення на аналізи (кров і сеча) десь за кілька тижнів до призначеного апойнтменту. Моя відповідальність - піти в лабораторію і здати все це мінімум за кілька днів до апойнтменту. Потім приходу до лікаря, у нього як раз результати з лабораторії свіжі, ну і ми спілкуємось
-
Щорічний аналіз в основному рекомендують після 40 років. До того хіба самі скажете чи є якійсь передумови для цього. Однак, це все відповідальність людини слідкувати за цим. Жінкам кожних 2-3 роки поштою автоматично надсилається повідомлення про огляд у гінеколога та певні аналізи.
-
Виглядає як у неї якийсь бухий сусід любить джой райд, бо машина не виглядає як 1й кандидат для викрадення 😅 Або на ній вони тренуються 😂
-
-
-
Я обовʼязково так і зроблю) Коли нарешті дочекаюсь в черзі на запис яка була на 3 місяці ( чекаю вже шостий 😂)
-
Мабуть так і тре .. бо відгуки по клініці були хороші. І біля дому .. Хотів саме туди… але напевно тре записуватись всюди де можливо
-
Нема сімейного. Чекаю на сімейного в клініці «в черзі» . Весною сказали шо набирають нових пацієнтів- я прийшов . Сказали пока черга 2-3 місяці . І от до сих пір черга.