Українська Манітоба
-
Виглядає як у неї якийсь бухий сусід любить джой райд, бо машина не виглядає як 1й кандидат для викрадення 😅 Або на ній вони тренуються 😂
-
-
-
Я обовʼязково так і зроблю) Коли нарешті дочекаюсь в черзі на запис яка була на 3 місяці ( чекаю вже шостий 😂)
-
Мабуть так і тре .. бо відгуки по клініці були хороші. І біля дому .. Хотів саме туди… але напевно тре записуватись всюди де можливо
-
Нема сімейного. Чекаю на сімейного в клініці «в черзі» . Весною сказали шо набирають нових пацієнтів- я прийшов . Сказали пока черга 2-3 місяці . І от до сих пір черга.
-
Не знаю ,як в кого , в мене поки позитивний досвід з сімейним . Так як я "стежив" за собою в Україні то мені норм і почекати пів року до чогось . Почалось з того що я прийшов до лікаря і вона мене відправила на аналізи і я сказав що мав проблеми з нирками (каміння) ,ну і вона мене зразу направила на УЗД в лікарню , в лікарні сказали що ніби все ок , але ми хочемо щось там дообслідувати бо там щось типу "серед" ,кароче долбслідують ще досі , маю кожні пів року ходити до них . Вже навіть було КТ з контрастом.Та і впринципі аналізи теж часто назначає лікар , в дружини чек ар кожний рік , навіть з нагадуванням від секретарки . Повний негатив , то тільки емердженсі , якщо щось сталось вечером або в ночі , то краще йдіть зранку в волк ін , звичайно якщо ви не вмираєте .