Українська Манітоба
-
Сюди по імміграції, візам і т.д.: t.me/uccmb
-
Так, деколи просять переробити xray
-
Якщо хочете щоб Вам переклали, Ваше право. Однак перевіряйте самі ті переклали. Повірте, те що людина є перекладачем не родить з неї гуру, і ода однімінька помилка може наробити Вам біди. Дуже багато людей мали проблеми в процесі іміграції через перекладачів.
-
Я думаю ви могли би знайти якесь бюро перекладів в Україні, написати їм та вони електронкою би вислали. Думаю буде дешевше чим в Канаді
-
Хлопці та дівчата, а де можно нормально перекласти водійські посвідчення та свідоцтво про шлюб? Можна без завірення - я так розумію завірити може нотаріус еміграційного центру. Але вони кажуть переклад робити самим, а ми б краще це зробили у людини що знається на документах. Всім заздалегідь дякую :3
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, з якими операторами працює Oppo в Канаді?
-
👍доброго дня,дякую!
-
www.facebook.com/groups/2309507855977387/permalink/3222334924694671/
-
Я думаю,приклади напише.Все ж таки там розуміють,що дитина можливо не спілкується англ.і не думаю,що там будуть задачі з умовою на англійській мові.Просто тести , рівняння.Все має буди добре.Не хвилюйтеся 😊
-
Дякую. Тоді ще одне запитання. Чи не знаєте Ви, які завдання, цікавить, чи вплине знання англійської на результат? Чи зможе дитина зрозуміти, що їй треба зробити? Бо математику знають, але можуть погано написати, бо не зрозуміють завдання...
-
Є..посиійно хтось кидає посилання. Спробуйте пошук по групі
-
Підкажіть, будь ласка, чи є якісь групи в Телеграмі чи Фейсбуці для мам? Якщо так, буду вдячна за посилання чи назву)
-
А всі гроші світу це скільки мається на увазі?
-
Точно не знаю за молодші класи
-
Вітаю! Можливо хтось мав подібну ситуацію. Пройшли з чоловіком медогляд у Вінніпезі, все ок, за тиждень дзвінок з клініки, потрібно чоловіку заново здати рентген, бо зробили погано знімок. Це нормальна практика тут, що направляють на повторний рентген через тиждень після здачі? Я трохи спантеличена.
-
Приховати не вдасться, бо треба давати довідку з поліції з України про наявність судимостей чи кримінальних справ, коли подаєшся на статус постійного резидента (ПР). Справжність довідки перевіряється дуже легко.
-
Добрий вечір. Це тільки для старшої школи потрібен тест математики?
-
Якщо та стаття/злочин в Канаді теж прирівнюється до кримінального, то ні як не вдасться зробити ПР. Також не вийде зробити ПР, якщо була адмінка за водіння в пяному стані, бо тут це кримінал
-
Може і вдастся отримати ПР. Якшо прикласти до заявки листа, в якому чесно пояснити, що саме сталося, які були причини, як змінилось і покращилось життя після звільнення, які здобутки є, і щоб за вас може хтось поручився - то є шанс. У будь-якому випадку не можна приховувати чи замовчувати.
-
Там де не вимагають criminal record check. Це не робота з дітьми і дорослими (школи, лікарні, соц працівники і тп)..ну і на кінець не вийде отримати пр..тільки робота до кінця візи чи wp
22 Jan 2023, 08:02
18260/237126
about an hour ago