Українська Манітоба
-
Усім привіт, Маю питання, хто знає чи можна ще виїхати в Канаду по cuaet виза визитор, але є бумага для ворк перміту. Дадуть на кордоні дозвіл для праці чи ні?
-
@Girl_12z, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Гугл, доречі , каже що середня ЗП 2900 баксів .
-
Середні зарплата у країні $700, і в більшості це у молодих/освідчених. Не сильно збережеш $200 на лікарню і потім $1,500 на операцію
-
А він так каже? У нас сімейний начебто не ігнорує скарги та всякі аналізи виписував і без скарг
-
Та можуть, 200 баксів то не величезні кошти для місцевих .
-
Так, а чого ні? Якшо лікар каже шо все ок і не дає направлення, а я знаю як я себе почуваю, то чому б не витрати 200$ і потім спокійно спати, якшо лікар був правий?
-
А де Ви здавали тест? Доброго дня 🌷
-
Так, але все рішення за прикордонником завжди
-
Чому? Ви заробляєте- їдьте в США, 1.5 год від Вінніпегу, і платіть. Можливість є якщо ви заробляєте
-
Можливість має бути хоча б для тих хто заробляє. Якщо людина може віддати 200 баксів за чекап, в чом проблема? Ні, зробим 100500 перепон, тільки через лікаря, оце все. Дитячий садок, чесне слово
-
Ми платили office assistant порядку$500/місяць, інженеру $2,000
-
От ціни для тих, хто хоче приватних клінік.
-
А нащо до Європи, якщо Гранд Форкс за 2.5 години від Вінніпегу? grandforksclinic.com/grand-forks-clinic-services-for-canadian-patients/
-
В інтернетах усі скаржаться.
-
Доброго дня У мого лікаря Можете в приватні написати, якщо треба
-
Мені з моїм повезло, а ось деякі люди тут скаржились 😔
-
От це в Україні щороку здавала, хотіла би й тут хоч часом. Як правильно лікарю пояснити що хочу? Не підкажете?
-
Та розсилка автоматична. Приходить поштою. Може виглядати як спам-флаєри )) Якщо не здавали, то ви можете записатися і здати. На це не треба направлення лікаря, якщо не помиляюсь. Результати прийдуть лікарю.
-
Так, дуже багато людей залізають в борги в США через медичні рахунки як через відсутність страхування, так і через певні обмеження страховки
22 Jan 2023, 08:02
182649/230296
about an hour ago