Українська Манітоба
-
Приховати не вдасться, бо треба давати довідку з поліції з України про наявність судимостей чи кримінальних справ, коли подаєшся на статус постійного резидента (ПР). Справжність довідки перевіряється дуже легко.
-
Добрий вечір. Це тільки для старшої школи потрібен тест математики?
-
Якщо та стаття/злочин в Канаді теж прирівнюється до кримінального, то ні як не вдасться зробити ПР. Також не вийде зробити ПР, якщо була адмінка за водіння в пяному стані, бо тут це кримінал
-
Може і вдастся отримати ПР. Якшо прикласти до заявки листа, в якому чесно пояснити, що саме сталося, які були причини, як змінилось і покращилось життя після звільнення, які здобутки є, і щоб за вас може хтось поручився - то є шанс. У будь-якому випадку не можна приховувати чи замовчувати.
-
Там де не вимагають criminal record check. Це не робота з дітьми і дорослими (школи, лікарні, соц працівники і тп)..ну і на кінець не вийде отримати пр..тільки робота до кінця візи чи wp
-
Добрий день. Хочу дізнатися, а на яку роботу можна піти у Вініпезі, якщо сидів у в'язниці?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка як працює доставка в IKEA? Скільки потрібно чекати та які умови? Та чи можна замовити на якусь конкретну дату?
-
m.facebook.com/events/618190143183200
-
Дивно. Як вони змогли рівень математики провірити?)))
-
хм.. у моєї ніяких тестів не було...(хай скул). єдине - поспілкувалися по зуму (ще ковідні обмеження були) 30 хвилин со скул адвайзером
-
Можна, будь ласка, і мені. Син має складати англійську та математику. Попередньо записали в 10 клас.
-
За порадою когось в цьому чаті скачала собі застосунок Eventbrite, щоб слідкувати за подіями. А там одні джоб фер :))
-
Ну я просто не розумію запитання. Її будуть провіряти за рівнем математики відповідного до іі віку.
-
Chart 25 баксів в міс 1гб дати і 1 міс безкоштовний
-
BEST WESTERN 1715 Wellington Ave, Winnipeg, MB R3H 0G1
-
я все ж таки пішла в банк, вони підняли ліміт до 3000$, але проблема не в цьому, просто дебітовою карткою не можна розплатитися на сайтах та у додатках..🥲 коротше, поїхала до епл стор, вони сказали придбати подарункову картку на цю суму, і нею заплатити за ноут. Гроші ще не знялись, але консультант сказав, що все добре, і мені прийде смс щодо транзакції
-
Був у мене чудовий досвід купівлі ноутбука в Memory Express за допомогою укр картки в USD. Зняв ліміт з картки, заплатив онлайн, а потім магазин скасував трансакцію і повернув гроші, бо іх система не приймає дебітову картку іноземного банку. Їм потрібна була лише "расово чиста" канадська кредитка для онлайн оплати. Після того поїхав і оплатив канадською дебітовою в магазині.
-
Вона завтра вже піде на тест
-
Дочка англійську швидко вивчить, а щодо матеметики то можу завтра показати екземпляри
-
Донька англійську знає не дуже добре, як довго триває тест, які питання з математики
22 Jan 2023, 08:02
18275/237126
40 minutes ago