Українська Манітоба
-
Ви можете подавати скаргу впродовж року наче
-
То мені так само! Але ж є загальна лінія куди подати скаргу і вони не можуть не повернути! Згідно оцього: rppa-appr.ca/eng/compensation-flight-delays-and-cancellations Ніхто про це не скаже але це закон
-
А клейм подавав тут: www.aircanada.com/ca/en/aco/home/fly/flight-information/flight-disruptions.html#/
-
Я купувала квитки цим літом, то лот Варшава-Торонто був найдешевшим. Бо я витратила тижні на аналіз квитків. Ще дешевше вийшло Бухарест-варшава-торонто-вінніпег. Одним квитком
-
вінніпег Торонто франкфурт вроцлав. Це найдешевший переліт. Дивилася на сайті Condor єдиний квиток
-
Так
-
Комунікація на найвищому рівні. Зайшов до тої хорошої клініки , спитати як рухається черга ? Коли вже я ?) І .. «ми припинили набирати нових пацієнтів в червні» 🦦. Але, мене це навіть не дивує.😁
-
Я також 🐴
-
А якщо не дасть офіцер, то можна десь його зробити?(
-
Чи ви суто україномовних шукаєте?
-
Як так? Я просто прийшла і мене одразу записали...
-
maps.app.goo.gl/Romgb9yMmPjxoNhX8
-
Буду вдячний
-
Тоді можу дати адресу де я записувалася, щоб ви не чекали )
-
Всмислі як ? ) Прийшов в клініку де написано «набираємо нових пацієнтів». Сказали шо ок , без проблем, але зара черга трохи . Треба почекати місяць-два . Записали в вейт Ліст . (І забили 🤬) Мені байдуже Україно чи англомовних.
-
Ок, дякую
-
Підкажіть будь ласка, чи робив хтось для своєї собаки документи emotional support або service dog? Наскільки це складно та довго? Якщо можна, напишіть в особисті
-
Якщо кількість пересадок не важлива, то westjet має непогані ціни на Winnipeg-Calgary, Calgary-Dublin, а з Dublina багато лоукостів в Польшу
-
Це супер, у нас роботодавець покриває ці всі курси але ні разу не користувався
-
І правильно зробили. Нам відправляли такий лист, який ми навіть не отримали. В результаті, нам відмінили хелс карту. Я б на вашому місці, відправила їм форму з позначкою no changes
22 Jan 2023, 08:02
182841/231272
43 minutes ago