Українська Манітоба
-
Він може сам нагадати що потрібно здати аналізи?
-
Дистанційно в Україні безкоштовно, ще і стипендію будут платити😺 Коли я з місцевими розмовляв за тему дітей, часто чув що дороге навчання а толку мало(ну як для місцевих). Коли казав що в Європі майже усюди безкоштовно, починали жартувати що треба буде дитину вчити *вставте мову* щоб потім відправити її в Європу навчатися, безкоштовно та престижно🤣
-
Для тих, хто працює в садочку child care assistant, але хочуть навчатись на early childhood educator :)
-
❗️❗️САБЛЕТ 1 BEDROOM❗️❗️ Заселення можливо з 20 вересня або 1 жовтня Контракт до 31 Березня 2025 з можливістю продовження Адреса: 875 Corydon Ave Ціна: 985$ Гарнний спокійний та безпечний район, автобус та магазин через дорогу, квартира в гарному стані Подивитись можна у будні дні та вихідні за домовленістю Пишить або дзвоніть на номер: 431-294-6869 Ярослав
-
Ходила у сity place у волк-ін з ангіною у червні, була чудова лікарка. Я спитала, чи бере вона нових пацієнтів, вона сказала так, через тиждень мені назначили апойнтмент, де направили на чекап. Ходила у кінці серпня до неї, дізналась свої результати, тому що вона не дзвонила, але було цікаво. Також направила на узд на початок жовтня. Рекомендую.
-
Eaton place?
-
Доброго вечора) Підкажіть, будь-ласка, чи є у Вінніпезі україномовні тренери з Бойових мистецтв (Martial Arts) для дітей? Накидайте контактів, будь-ласка ☺️