Українська Манітоба
-
аааа ну мільйон би не взяв 🙈 та думаю, що ок, якщо запакувати добре та замотати типу харчовою плівкою додатково а в міст зветрались? можливо ще вони підкажуть
-
Ну я хотів місцеву освіту +networking +coop Від тієї української освіти, тим паче дистанційної мені буде не холодно не жарко😔
-
Чого ви так дивуєтесь.. толерантна країна - толерантна до всіх. Багато канадців справді вірять шо всі рускіе- норм пацани . .. просто з царьом не повезло. І теж їм співчувають. Подивитись хоча б на відношення до палестинотусовки - все дозволено. Так само і тут. Скоріш за все проявлять толерантність до несчасних рускіх, яких заставляють…
-
Сестра чоловіка у своєму будинку зустріла пару «українців». На питання ви звідки сказали шо вони з Луганська і вони руські🤮 і «всьо нє так адеазначна». Думаю шо по українському ж паспорту приїхали сволоти. Сестра тепер як їх бачить каже їм Слава Україні і батько наш Бандера🤣😅😅
-
Я не здивована, знаю історію, як дівчина з Криму жила і працювала на росії ще з моменту окупації Криму, але паспорт український зберегла і скористалась моментом, зараз в Канаді
-
Я теж не засуджую тих, хто залишився в Криму чи з окупованих територій і жив на території підконтрольній Україні. Але коли людина свідомо жила в Росії і там працювала і все було норм, а потім згадала про свій український паспорт, коли час прийшов в Канаду виїхати…
-
А кіногавно як полайт перекласти: moviepoop? 😂
-
Сподіваюсь, вона повісила прапори на двері, на вікнахі і на даху? Є класний номер від львівського дуету "Колеги", де львів'янин в Ялті закрутив курортний роман з москвичкою, і каже їй: - Давай зфотографуємось отут біля пам'ятника Бандері! - Откуда в Крыму памятник Бандере? - Я його з собою вожу.