Українська Манітоба
-
Ще на рецепції працює дівчина з України
-
Теж знаю сім'ю з Криму. Але як вони тут опинилися по Куает я не розпитувала. Я їх не осуджую, люди зрозуміли що Вінніпег краще за Крим і приїхали. Не всі там такі
-
Сестра топ ))
-
Доброго дня. Може хто підкаже, де знайти вільного педіатра? Є сімейний лікар, але він не педіатр. Дитина маленька, 1,3 міс.
-
Я теж не засуджую тих, хто залишився в Криму чи з окупованих територій і жив на території підконтрольній Україні. Але коли людина свідомо жила в Росії і там працювала і все було норм, а потім згадала про свій український паспорт, коли час прийшов в Канаду виїхати…
-
Яке у вас в будинку культурне апщеніе 😀 В апартаментах де я живу, я рідко бачу сусідів. Кого бачила — з виду азіати або індійці. В будинку 15 квартир
-
Так а яка логіка переїзду в Канаду? Чому не в Росію?
-
А кіногавно як полайт перекласти: moviepoop? 😂
-
Сподіваюсь, вона повісила прапори на двері, на вікнахі і на даху? Є класний номер від львівського дуету "Колеги", де львів'янин в Ялті закрутив курортний роман з москвичкою, і каже їй: - Давай зфотографуємось отут біля пам'ятника Бандері! - Откуда в Крыму памятник Бандере? - Я його з собою вожу.
-
Треба писати до шкільної дивізії
-
Ну так саме ці українці перші й виїхали. Знаю правда історію як біженці з донецької області через півроку після повномаштабки через ЄС виїхали в росію - 3покоління, але це напевно унікуми, дітей шкода було. А так в більшості всі хто кликав руській мір і не сильно засвітились - зараз по Європі і Америці.
-
Це як мій хлопець, коли бачить на вигляд українців-ньюкамерів, вітається Слава Україні 🙂 Правда ті люди часто починають йому щось говорити на російській. Але йому пофіг, він не розуміє російську 😁
-
Та ну як так? Нас же за кілометр видно 🙂 Коли була касиром в банку, то завжди вгадувала. Підходять, а я така - доброго дня. А вони такі - ой😁
-
Питання навіть не в російській мові, а те, яким чином людина, яка працювала в адміністрації ДНР, могла пройти скрініг та потрапити до української школи.
-
Ну ось, знову "баче на вигляд"! Треба мені якось теж до людей більше придивлятися, а то я на вигляд ще не бачу
-
Десь 70-80% вгадую. Можливо 20-30 це просто нащадки перших хвиль 😁
-
А що нічого не чуть про російську спільноту? Чи їх в Вінніпезі дуже мало? Я лише бачила десь об'яву про пікнік на 9 травня. І ото і все
-
Якщо знайдено ключі, то краще куди віднести? Пост на фейсбуці зроблено, але то таке мабуть.
-
Жінок гарніших за українських не бачив, тому дуже легко відрізнити на вулиці 😅
-
Через Мексіку? Читала про таке в ФБ
22 Jan 2023, 08:02
182962/231384
2 minutes ago