Українська Манітоба
-
Це як мій хлопець, коли бачить на вигляд українців-ньюкамерів, вітається Слава Україні 🙂 Правда ті люди часто починають йому щось говорити на російській. Але йому пофіг, він не розуміє російську 😁
-
Та ну як так? Нас же за кілометр видно 🙂 Коли була касиром в банку, то завжди вгадувала. Підходять, а я така - доброго дня. А вони такі - ой😁
-
Якщо знайдено ключі, то краще куди віднести? Пост на фейсбуці зроблено, але то таке мабуть.
-
Жінок гарніших за українських не бачив, тому дуже легко відрізнити на вулиці 😅
-
Ньюкамерів дійсно видно здалеку 😂
-
в Штатах їх повно. Українців тільки по U4U впускають, а ці пруть потоками. Вони мені щодня по роботі попадаються (я перекладач),- малий процент серед них тих, хто дійсно виступав проти війни, брав участь в мітингах, був затриманий, переслідуваний,- реально мало. А так то росіяни-мусульмани, яких "какби страшно там прєследовалі", інші - то просто вигадують всякі переслідування, то вони лгбт, то ще щось, то реально бреше, що проти війни виступав... Потім їм рано чи пізно дадуть статус біженця, якщо з адвокатом пощастило і всі велфери і все інше на тарілочці.... А українцям такого немає, бо не біженці...
-
+ від природи привабливіші 😂 Та і вибір одягу теж відрізняється і вирізняється І це не тільки жінок стосується Ось взагалі не бачу місцевих в пухових куртках взимку Це наша фішка, мене теж можна так взимку впізнати 🌚
-
Так ось і я не знаю, але людям якось вдається 😂 Я не кажу що це погано в жодному випадку
-
Принаймі, схоже, що я так і ходитиму)) Так мене і впізнають, по замерзлій сумній мордасі))
-
У печалі))