Українська Манітоба
-
От я прям ненавиділа коли до мене закордоном в магазинах одразу зверталися на російській (не тому що не на украинскій), а тому що хай звертаються на державній мові! Я може 100500 років ту мову вчила! Ну потім канешно мене відпустило, через якийсь час. Бо самі вони дурні. І вапше, не культурно так себе поводити в сервісі чи в продажах
-
Вітаємо, Unseen An! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
От це дуже точно передає і мої емоції. Мені ніколи не є приємно, коли хтось незнайомий здогадується і каже вголос, що я з України, я не знаю цієї людини і її асоціацій. Не відповідаю щиро, звісно, "Та тебе то гребе?", але це точно не про позитивні емоції, це втручання в особистий простір. Коли питають "where are you from?" - це набагато краще
-
Хтось знає де можна надрукувати фото картки, як відкритку? А не просто фото
-
Підтримую . Знаючи декілька мов , ніколи не переходжу на ту мову , якої спілкується людина . Для мене це не тільки втручання в особисте , а ще зверху зневага , люди вчили ту англійську на який хрен ? 😂 Тільки якщо я чую що людина дійсно не розуміє, тоді запропоную перейти на їх мову .
-
сміливо)
-
Є ще категорія людей, які: "Oh, you're from Ukraine? Dzień dobry!", але ми їх пробачаємо за їхні добрі наміри)
-
Ну таке собі порівняння. Я горда що я з України. І коли хтось мене це запитує, то я відповідаю - Так. І я навіть відчуваю ту гордість в той момент. А ще половина моїх клієнтів має українське коріння. І мені це дуже допомагає в роботі вести ті смол токи 🙂
-
Рекомендую www.instagram.com/heinzthesalon?igsh=cDd6c2RxNDVwbnI1 Я до нього сама хожу і мені супер подобається
-
www.instagram.com/viktor4hair_winnipeg?igsh=MmdrZnByZWJobzU5
-
Вам воно не треба. По вашому питанню все ясно. Не хочу продовжувати з вами дискусію.
-
Ця стежина з самого початку була слизька, тільки щоб це зрозуміти, потрібно було замінити назву нації на назву раси, і як все одразу ясно, правда?)