Українська Манітоба
-
Можна, так, то буде вже точно Але там справді всього два варіанти, statement з доходів з декларації, або work permit. Можете як підете до них взяти ці документи та одразу подати.
-
Так Чому ні, в них чітко написано, statement отой з декларації, все. Ще можно додати work permit, якщо Нью камер
-
В вас не вийде показати за 2024 ніяк) За 2023, ото що подали
-
Я теж отримав 50$ . Але от коли дав рефералку мамі , то ні я ні вона нічого не отримали 🤬. Короче , як завжди тут з банкам … тре звонити ((((
-
В мене не було ніяких 72 години, змінив пін сильно пізніше. Пін-код прийшов окремим листом. Мова про дебітку. Може зараз вже інші правила, це було рік тому.
-
Хочу нажалітись на Shaw. Наше кохання минуло 😏 З 12 серпня у мене підписаний новий контракт на $45 і мені дали депозит ще на $300, щоб я не кенселила сервіс. В результаті мене продовжують чарджити на $104, тільки вже з депозиту і ще і вліпили лейт фі, хоча у них моя карта була привʼязана до автопейменту і подарований депозит як би. Я це побачила тільки вчора, коли прийшов новий білл, так-то я вже більше місяця не можу зайти в свій кабінет. Я дізапойнтед і енгрі. Знову треба витратити півдня на дзвінок і стресувати через цю розмову. Короче, нікому не можна вірити, за всім треба стежити 😏
-
Ні разу після контракту, який я погодила по телефону, не вийшло зайти до кабінету. Я взагалі думаю, може, це спеціально так робиться, не знаю. Але дзвонитиму обовʼязково, це як би більше $500 доларів на рік
-
Зателефонуйте їм. Також зазвичай після внесених змін, все має відразу відображатись в акаунті і рахунок за наступний місяць має бути відповідно до нових умов. Просто нагадайте їм, що у вас мали бути нові умови. Якщо ви мали з ними вже розмову по телефоні, то вони це побачать у ноутсах у вашому акаунті. Також, якщо не помиляюсь, то інформація про виставлений рахунок приходить десь на 15 днів раніше від оплати.
-
500. За цей тариф я платила два роки $79, потім кенсельнула і вони зробили офер Дякую за посилання, сподіваюсь, не дійде до цього, можливо, вони просто визнають, що неправі і все повернуть
-
$45 за яку швидкість? Якщо мирно не вийде вирішити питання, можна спробувати bbb.org
-
Я думала, це одна і та сама система) дякую, буду розбиратись
-
Взагалі тут дуже дивна деталізація, яку я не можу прочитати коректно, бо зрозумілий тільки перший рядок, все інше що звідки береться, взагалі неясно
-
Так, це я бачу, але якимось дивом від їхнього депозиту в $300 через три тижні після його надання залишилось $185, от це тривожно
-
Там автопеймент, я ніколи в житті не затримувала нічого. Дзвінка не уникнути, я це розумію) дякую