Українська Манітоба
-
Ніколи про таке не чув і не бачив. Поміняйте банк. В мене в RBC бізнес-рахунок, ніяких проблем взагалі. Однак, для персональних рахунків я б не рекомендував RBC. Це тільки моя думка. Можливо, ви маєте на увазі транзакції за кредиткою, які відображаються спершу як pending, а тільки потім як posted.
-
Я вже казав не раз … основна фішка якої нема( на мій погляд) - це прозорі транзакції. Я не можу собі уявити шоб в інших банках в мене зʼявилась якась транзакція якої не було в списку кілька днів назад ( заднім числом ) 😆. Це просто дуже гнила штука.. Особливо коли в тебе не надто багато коштів
-
Ок. Як скажете. Я нічого там не побачив екстраординарного. Можливо, якби я був постійним користувачем, то було б важко перейти. В іншому разі - нічого прямо "вав!" я там не побачив. Я не знайшов нічого, щоб я не мав в канадському банку, що стосується банківських операцій.
-
Щодо безпеки - можливість налаштувати дінамічний CVV
-
UX/UI, усілякі зручні штучки, швидкість роботи, якість і швидкість підтримки, ту саму картку можна замовити доставку хоч на Марс, відкриття бізнес рахунку в 1 клік. Це те що якісно відрізняє
-
Кожна компанія / роботодавець має пройти обовʼязкові кроки: податися на програму, відповідати усім умовам , знайти працівника що відповідає умовам програми ТА має навички необхідні для цієї роботи/посади, прийняти його/її на роботи, подати звіт про найм працівника, провести on-boarding, оформити усі виплати, і т д і тд. Для вас це здається "просто", для працедавця- це купа headache
-
Зато мій банк мовчить взагалі, прийшли гроші, зняли гроші, не дізнаєшся, поки не відкриєш аплікацію. Ще дуже «зручно» коли чогось історія транзакцій тільки за останні тижні, а далі роби виписки і шукай в тих пдф шо тобі потрібно. А якшо я хочу глянути транзакцію рік, два тому? Фільтрів 0. Хто знімав майже не ясно, бо бізнес може називатись по іншому. Добре що хоч через епл пей можна побачити де була транзакція. Та шо казати, я бачив банківський софт у РБС, половина на сейлсфорс, інша половина в якомусь вебсайті який відкривають через якусь банківський білд ІЕ. Був в мене клієнт, банк оф америка і я на власні очі бачив, шо у них в вимогах була підтримка ІЕ8(ВІСІМ)!!!! і видимих скрол барів, бо в них були мишки з шариком і без колесика!!!! Це було 5 чи 6 років тому, і тільки коли вже Майкрософт сказали їм ідіть в жопу з цим іе, вони згодились перелізти на едж. Тому старі банки тут як динозаври, як вони перестали підтримувати кредіт кард імпрінтерс, це загадка, з такими древнющими технологіями.
-
Можливість додавати бухгалтерів до бізнес акаунту з гнучким керуванням пермісіями