Українська Манітоба
-
Можливість додавати бухгалтерів до бізнес акаунту з гнучким керуванням пермісіями
-
Добре хоч токен руками тягнути не треба і апі довбити через свагер 🤣🤣🤣
-
Ще додам про моно: ліміт отплати в інтернеті та можливість заборонити тільки оплату в інтернеті. Також керування підписками - ви бачите всі підписки типу ютуб, спотіфай, і можете відмінити їх одним кліком.
-
Шоб зробити інтерак відправте пост на лінк 😂
-
Так, у Wealthsimple приблизно аналогічно виглядатиме цей скрін
-
Але я розумію, чого ви кажете що банки тут нормальні. Бо у вас нормальні банки. Я так розумію всі хто тут жаліються або сібс або рбц 😂 Ваш скрін з танжеріну дуже промісінг. Ще підозрюю у велссімл все добре, так шо нам всім просто не пощастило 🤷♂️
-
Я коли відкривала кредитку в RBC, то сам менеджер сказав, що програма зроблена ще 'за царя гороха' (мій вільний переклад). Інтерфейс вони ж виводять клієнту на монітор, то я бачила, той справді... Сиділа так і тільки й думала, чому я прийшла сюди , може треба було в інший банк краще
-
Це 💯 так. Дослідження в сфері менеджменту свідчать, що заміна одного працівника може вилітати роботодавцю до половини річного доходу цього працівника, і чим вища посада - тим більший збиток. Заміна менеджера С левела - до повного річного доходу цієї посади. Через це іноді роботодавцю простіше трохи підвищити зарплату відверто неблискучому працівнику і тимчасово відтермінувати вирішення кадрового питання, тому що це елементарно дешевше
-
Зато у вас не вкрадуть більше 2500 😂
-
Тоді це була не онлайн оплата. Тому що не можливо це зробити. Навіть якщо у вас 1000000$ на дебіт та 100000ліміт по кредит. Ні фінансовий радник ні співробітники на гарячій лінії незмогли цього зробити. А причину я вже назвав вижче тому що бачив це все своїми очима.
-
Взагалі Dmytro, вибачте нас. Ми критикуємо, не для того щоб «засрати». Ми бачили інше і звикли до іншого. Деякі компанії витрачають величезні кошти, для того щоб зробити UX зрозумілий навіть для домогосподарки, а деякі банки в Канаді вже настільки великі, що впровадити такі величезні зміни буде коштувати дуже дорого, а якшо і коли буде якась помилка, то це коштуватиме їм ще дорожче. Тому нажаль ситуація не зміниться 😔 Вибачте, якшо образили, нам просто треба десь пожалітися 😅