Українська Манітоба
-
Такий коментар мав сенс, десь наприкінці 90х хіба. Зараз, у інформаційну еру, це не має сенсу, бо всі все бачать наживо. Все, що відбувається майже у будь-якому кутку планети можна побачити чи дізнатись за кілька хвилин. Я вже не кажу про те, що іммігранти і далі мають тісний зв"язок з Україною як через постійні візити та контакт із родичами, а також і постійний моніторинг за справами в Україні.
-
Якщо ви мали 1000 гривень у 2014 році і вам ті гроші досі не віддали, то ви їх, фактично, вже втратили. Якщо вам ще через 5 чи 10 років віддадуть ту 1000 гривень - це буде тотожно "юлиній" тисячі. В Канаді ще у 1996 році ці виплати були автоматичними. Клієнти навіть не повинні були кудись звертатись, бо CDIC автоматично виплатила гроші клієнтам збанкрутілого банку.
-
Коли ньюкамер прибуває в нову країну (не обов'язково Канаду) і починає місцевим розповідати "це в вас погане і цьому відсталість", місцеві думають: 1. Це виходить я дурень що тут живу? Я зробив помилку? 2. А чого вони сюди приперлися, в нашу відсталість якщо у них вдома і це і те краще і розвинініше?
-
Чомусь ніхто не згадав про канадський neo банк (щоправда відгуки як про банк не дуже, це насправді фінтех). Дивовижно, але законодавство не заважає їм створювати продукт з сучасним інтерфейсом😁