Українська Манітоба
-
Якщо Анна повісить це в офісі без супутнього LOE, до неї буде пару питань у HR)
-
На гігієніста навчатись 3 роки і зп на початок 50+ )) але треба ielts 8 академ для університету.
-
Dmytro маю таке питання зараз активно займаюсь питанням навчання та його фінансуванням спітнкнулась з різними видами пропозицій і тд , які мені зрозумілі , але я не до кінця розумію , яка опція може бути вигіднішою для мене , як permanent resident чи може в майбутньому бути якесь відео про шляхи фінансування навчання або ж ваша порада , що вигідніше використати для фінансування з вашого досвіду ?
-
50$ на годину на старт.
-
50+ за годину чи 50К+ в рiк?
-
letter of explanation
-
Пояснювальний лист
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@VictorTraider
-
😂 особисто у мене з телефону щоб так вау ефект вживу (колега купив собі) викликав Pixel 9 pro fold. store.google.com/ca/product/pixel_9_pro_fold
-
Мені ось цікаво , після виходу айфона Х, по великому рахунку, нічого не змінилось прям так щоб «вааааау» айфон 16 - це той ж айфон 12 , вже не знають як ото ті камери покласти. Коли ж буде щось таке , щоб прям «ваааау, ось воно, майбутне» за 2 тищі баксів то