Українська Манітоба
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@VictorTraider
-
😂 особисто у мене з телефону щоб так вау ефект вживу (колега купив собі) викликав Pixel 9 pro fold. store.google.com/ca/product/pixel_9_pro_fold
-
Мені ось цікаво , після виходу айфона Х, по великому рахунку, нічого не змінилось прям так щоб «вааааау» айфон 16 - це той ж айфон 12 , вже не знають як ото ті камери покласти. Коли ж буде щось таке , щоб прям «ваааау, ось воно, майбутне» за 2 тищі баксів то
-
Перестаньте … моя жаба мене зараз додушить….😁
-
А на пресейлі айфон коштує менше? 🤔 я читала кілька статей про «рекордне здорожчання», а iPhone pro max новенький коштує дешевше, ніж не новенький
-
Усі ліниві, бо і так купують. Раніше самсунг прикольне щось робив, але вони зрозуміли що прикольне ніхто не купує і вже років 5 теж сама тільки з новим номерком продають, і купують😺
-
Було в 2022 з 0%, після цього уже ні
-
Вітаємо, Klm! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Так, але це одиниці. Багато медсестр та лікарів приїхали сюди - а підтвердити диплом та знайти роботу - найважче
-
Можна лише зробити верифікацію Нажаль манітоба вже не приймає з wes для медсестр А той NNAS коштує пару к) Але без нього навіть на навчання не беруть
-
Так, Manitoba employment багато допомагає фінансово … так як деякі екзамени коштують понад 10,000$
-
Жаль….