Українська Манітоба
-
Усі ліниві, бо і так купують. Раніше самсунг прикольне щось робив, але вони зрозуміли що прикольне ніхто не купує і вже років 5 теж сама тільки з новим номерком продають, і купують😺
-
Було в 2022 з 0%, після цього уже ні
-
Вітаємо, Klm! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Так, але це одиниці. Багато медсестр та лікарів приїхали сюди - а підтвердити диплом та знайти роботу - найважче
-
Можна лише зробити верифікацію Нажаль манітоба вже не приймає з wes для медсестр А той NNAS коштує пару к) Але без нього навіть на навчання не беруть
-
Так, Manitoba employment багато допомагає фінансово … так як деякі екзамени коштують понад 10,000$
-
Жаль….
-
Вітаємо, Kolibri! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А от з цим вже я можу допомогти)
-
Перед виходом 16 були знижки на 15. На виході він буде по повній ціні і знижок не буде аж до чорної п'ятниці А 15 з виходом 16 подорожчає
-
Але гад дорогий, а ще уронить його і ремонт буде як айфон коштувати 😂
-
До речі класний телефон
-
В мене 15про і я другу написав коли швиденько подивився на сайті шо там новенького: ладно еппл, побачимось через 4роки коли в мене батарея на цьому почне здихати. Бо окрім батареї (+4 години відносно 15про), особисто для мене там цікавого 0 😔
-
У них знижок ніколи не буває)
-
Були у магазинах операторів