Українська Манітоба
-
Спасибі!)
-
Це було колись хіба що і дуже давно. Зараз неможливо, якщо не масштабувати бізнес. А масштабувати тільки бізнес випічки тортів без інших продуктів малореально. І оплатити іпотеку таким домашнім бізнесом не вийде, скоріше за все. Для прикладу: кілька днів тому замовили торт на день народження, 2 кг торт коштує $160. Торт смачний, виглядає класно. Однак, з тим тортом треба намахатись два дні десь. Навіть якщо припустити, що та людина в тиждень випікає хай 3-4 торти, продає тільки за кеш, не платить податків, то за рік це буде всього $24-33 тис. Однак, це не є проста праця. Іпотеку цим не оплатиш і навіть на проживання не вистачить. Навіть якщо людина буде пекти один торт щодня, продавати за 160 баксів, то це всього 58 тис. на рік. Однак, це ціна без врахування собівартості. Не знаю, яка там собівартість. Може 20-30% від ціни. Тобто, прибуток буде ще нижчий.
-
Офісна робота на ізячах, як вище писали 😂 Добре там де нас нема 🙂
-
Он шукають Assistant Deputy Minister EX2 Executive Officer 2 Regular/full-time Department of Consumer Protection and Government Services Asset Management Division Winnipeg MB Advertisement Number: 43294 Salary(s): EX2 $127,909.00 - $156,771.00 per year jobsearch.gov.mb.ca/search.action
-
Або пахати в стресі зранку до ночі
-
Ну за 75 там напевно доведеться ще за пончиками побігати🌝 Але за свіжий honey crueller можна і 100 на годину платити якщо міністр🤤
-
Певно люди так думають 🤷♀️ хз.
-
Каву носити за $75 на годину😺
-
Оце більш схоже на правду, просто так ніхто такі гроші платити не буде, в офісі теж часто треба важко працювати.
-
Періодично в Sage creek теж є запах, як наче тухлого мʼяса, кажуть якийсь грибний завод 🤢
-
Це точно, іноді розумова робота виснажує набагато більше фізичної
-
Та бачите, люди думають що все що в офісі - то на ізічах чілити 😁 цілий день каву пити і отримувати 30+ Так, можливо це не фізична робота, але інколи після того офісу голову розриває. Я маю город, щоб відпочивати після офісної роботи. Фізична праця мене лікує після моєї офісної роботи
-
Трохи вище Якась ферма мабуть
-
Ну виходить я один думаю що в офісі ще і 30 не світить, п люди вважають ізі 30)))
-
По всьому місті, принаймні від центру до півдня