Українська Манітоба
-
Саме так і думаю Що вона дуууже різна Теж не дуже розумію про що тут говорять)
-
«Офісна робота» - це дефініція типу «займатись нафтою», «займатись валютою» і «займатись криптою»
-
Ого, розкажіть, невже все так погано було?
-
Особливо офісна робота чудова у Японії і Південної Кореї, у більшості випадків саме через неї і великий рівень самогубств. Переневантаження розумове.
-
Головне ким працювали
-
Ну в більшості так Але ще від керівництва залежить Он у мене на заводі в Україні, що я працював, хлопців в зміни могли викликати підряд, та і в вихідні, то вони нас "офісних" тим паче ненавиділи 🫡
-
А яка саме робота була в Україні? Я не знаю, як було кілька років тому, але 8 років назад коли працювала в одному з банків, у нас вважалось поганим тоном, якщо вчасно виходиш з роботи додому. І звісно за овертайми ніхто не доплачував.
-
По 12-14 годин працювати в офісі, з розуму зійти можна. До речі чула таке, що люди з таких розвинутих країн, як Корея і Японія роблять імміграцію в Канаду саме за work life balance.
-
Тут люди нахвалювати українські банки, порівняно з канадськими) Так от здається в чому секрет, канадці просто не переробляють, а в Україні все за рахунок важкої праці співробітників.
-
Так, додатки справді класні, але мене і місцеві додатки цілком влаштовують.