Українська Манітоба
-
У словʼян красуню забирали у гареми Туреччини;-)
-
Я чув інакше. У слов'ян не спалювала інквізіція красунь, а в європі спалювала тупо хто красива того спалити. Тому красивіші
-
Чи є хтось тут хто купував квитки на поїзд Відень Львів? Як саме це можна зробити?
-
У цьому є історичне підґрунтя- по складу населення в Україні жінок більшість. В основному це через війни. Тому жінки мали за собою добре доглядати, щоб знайти чоловіка. У Канаді це навпаки- чоловічого населення більше, в деяких містах у Альберті значно більше, тому дівчатам сильно не потрібно переживати за зовнішній вигляд.
-
Є таке, і на Форксі щось Хммм куди ж піти
-
Маршал, а вони відрізняються асортиментом по місту?) наш на районі майже нічого не мав😢
-
Ой як я тобі вдячна🙃 Їдемо))
-
Дякую🌸 надіюсь на це)
-
Піду погуляю, та подивлюся Напишу якщо що 👀
-
Я не знаю, тому питаю, лише в розмові чула 😂
-
Успіхів
-
Опа А що є?
-
Спробую податися зараз 😢
-
Це сюди по дорозі заїдьте. Також завжди добрий вибір взуття, в тому числі для дітей maps.app.goo.gl/LbJTfmq5Yv83g5jX6
-
Там точно більше ніж в віннерсах
-
Дякую Василь, зрозуміла, виїзджаємо🤓 40км😭😭😭
-
Хтось знає шось за Октоберфест сьогодні в даунтауні?
-
Там завжди є вибір взуття.
-
Всім привіт🌸 Підкажіть, будь ласка, в аутлет коллекшн, шо на Стерлінг чи є багато дитячого взуття. Може хтось ьув недавно. Бо віннерс, маршал по дві пари його розміру і ті на шнурках, а малий не хоче напрягатися від слова зовсім(( Щиро дякую😊
-
Він дав нам паперову версію. Сказав іти в Service Canada. А я хотіла прикріпити цей файл в account батька. Але то певно так не працює
22 Jan 2023, 08:02
184181/230093
about 4 hours ago