Українська Манітоба
-
Отут прям 💯 А коли ще чавкають, не приведи випадок… Така неповага до глядача…
-
Підозрюю, Ви не фанат Зоряних воєн 😁 May 4 b w/u )
-
Costco - бронюйте поки є місця: tires.costco.ca
-
У Вінніпезі дуууууууже крутий симфонічний оркестр. Я це зрозуміла після опери "Кармен". Все було просто ідеально - актори, оркестр приголомшливий, декорації І оті Зоряні війни і до купи в програмі були інші блокбастери - розчарування усім - і оркестром, і диригентом. Підозрюю що багато чього від диригента залежить
-
А цієї інформації немає у вашому кабінеті в My Service Canada?
-
Звичайно. Я отримую насолоду усіма органами почуттів
-
Costco, Canadian Tire
-
Ви на виступі симфонічного сидите з розплющеними очима? 🌚
-
Якщо грають гарно — яка різниця як вдягнені
-
Люди порадьте хто де купує резину? Потрібна зимова з шипами
-
Michelin - один з найкращих варіантів, диски має сенс купувати, щоб не платити за перевзування кожного разу, бо це як правило х2 від ціни звичаної заміни.
-
На смак і колір... Симфонічний оркестр має виглядати і виконувати музику як симфонічний оркестр, а не як гопники з вулиці
-
Я соррі не за цим на концерт прийшла Ще я буду роздивлятись, у що вдягнені виконавці, та чи є в них рюкзак на сцені, my life is not that miserable
-
Я це до чого, навіть стара зимова(потріскана) резина себе показала дуже добре взимку. Врази краще за нову літню.
-
Так тут Канадці є які і на all season їздять зимою. Кожному своє. Ви праві. Я на хice відїздив тут 8.5 років (поки машину не продав)
-
Ну одна ціна що то що інще... Я не їздив тільки досліджував параметри відгуки і трогав у магазині)) але без грошей буду їздити на потрісканих 20річних колесах) які чомусь не лопають ніяк
-
Ви про xice? Але воно вартує тих грошей
-
Ті колеса тищу баксів коштують, я би блізакі купив собі, у них найвижчий протектор і м'якіший за мішелін. Більше резини, більше снігу загребе.
-
*TESTED for life in Canada badge is based on customer feedback on select products as part of TESTED for life in Canada program.
-
Дякую всім за відповіді!
22 Jan 2023, 08:02
184229/230571
5 minutes ago