Українська Манітоба
-
Можете купити прості steel rims для зими. Не потрібно alloy
-
Це одні з найкращих. Також рекомендую Blizzak
-
Я маю 2 пари дисків
-
Ніхто ж не тестує це, правда? Такий бейдж отримує весь товар в КТ який має рейтинг відгуків 4+
-
Дякую Василь. Диски теж краще змінити на зиму?
-
Я вибираю те, що Tested in Canada.
-
Приїду додому, тоді вже подивлюся і скажу…
-
Чесно, зараз не памʼятаю, що вказано… Я просто зараз не вдома, щоб подивитися…
-
Дякую за відповідь. Для мене всі шини однакові🙂 Такий варіант Michelin X-Ice SNOW підійде для місцевої зими?
-
Підкажіть, будь ласка, що таке Serial number у документу Record of Employment? Роботодавець не вказав його і не знає!
-
Але ми ще в серпні подалися на новий стаді перміт, заплатили $150 і поки ніяких повідомлень про зміну статусу аплікації. Може місяць і тиждень - це ще не дуже великий строк…
-
Для прикладу
-
Чи у ньому пише, що можна навчатись у post-secondary?
-
Так, ми подавали стаді перміт, який ми ще отримали коли син навчався на 12 грейді. Без зазначення цього вузу
-
Ви подавали стаді перміт? Стаді перміт та ворк перміт візуально дуже схожі, а тому, не дивно, що десь це можуть пропустити. У випадках, про які я написав вище, також прислали лист про зарахування, люди заплатили гроші.
-
Ну так ми подали документи, і через пару днів нам прислали лист, що вітаємо, ви прийняті на навчання. Я гадаю, що якби не було якихось документів, то цей лист би не прислали?
-
Вам ніхто і не скаже, бо всі вимоги написані.
-
Блогерство може бути небезпечною професією, як виявляється 😂
-
Бо ми коли подавали документи і поступали, нам ніхто навіть слова не сказав, що потрібно стаді перміт…
-
А якщо в нас є стаді перміт без зазначення в якому навчальному закладі дозволяє навчатися. Чи ж потрібно все ж таки стаді перміт в якому зазначено саме той ВНЗ до якого поступили?
22 Jan 2023, 08:02
184252/231110
about an hour ago