Українська Манітоба
-
Це ж ви писали?
-
До кінця року залишилося небагато.
-
Нажаль, це не чутки.
-
Дякую . Ви праві .Ми вже все дізнались штамп в Канаді .
-
Як парость виноградної лози, Плекайте мову. Пильно в ненастанно Політь бур'ян. Чистіша від сльози Вона хай буде. Вірно і слухняно Нехай вона щоразу служить вам, Хоч і живе своїм живим життям. Прислухайтесь, як океан співає – Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово – це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля; Збирайте, як розумний садівник, Достиглий овоч у Грінченка й Даля, Не майте гніву до моїх порад І не лінуйтесь доглядать свій сад. Максим Рильський 🇺🇦 Зі святом вас, українці
-
Thorwin Properties, хто знімав від них квартиру, нормальне агенство? 800$ 1500$ це ціни хороші?
-
Проблем не має бути. При лендінгу в Канаді лише поставили
-
Нам не поставили. В нас були блю кард Австрійські
-
Усім дякую!))
-
у мене нечіпована привата, якось не дуже добре вона у мене працює напряму у магазинах(( АЛЕ якщо додати карту в телефон і тапати (у мене Apple Pay) - ніяких проблем! Якось треба було 1000 кадів в юску заплатити, то однією платіжкою не вдалося, тому тапала декілька разів по 200-300 кадів і було норм. Хз чи то мої ліміти на карту, чи то магазин мав обмеження на оплату через тап
-
В цій групі в основному всі або з Вінніпегу, або їдуть до Вінніпегу.
-
Я просто думала може є в Вінніпег група,ми хочемо приїхати,і було би трохи зручніше спілкуватися
-
Скажіть будь ласка є группа в місті Вінніпег.якщо є дайте будь ласка силку