Українська Манітоба
-
-
Чекаю світлофора
-
Уважно прочитайте, що у Вас запросили. Скоріш за все, там будуть питати world income , тобто будь-який не канадський дохід. Можна просто усно повідомити (зателефонувати їм), або лист від Вас, а якщо їм цього буде недостатньо, вони запитають якісь документи. (Якщо чоловік, теоретично, є ПП, то можна було б відправити податкові декларації з перекладом. Якщо працівник на компанію, то довідку з компанії. І лист з поясненням скільки це у CAD). і Обов’язково зберігайте копію документів які ви їм відправили, щоб бути послідовним і цифри збігалися з тим, що ви вказали ранніше (тобто запамʼятовуйте і курс по якому переводили у CAD)
-
Так
-
Чергова контора, єдина функція котрої це гранти збирати😿
-
Коли я працювала закордоном в одній конторі, там 2 керівниці відділів ввечері полюбляли мити посуд на кухні. Власник контори це помітив і заборонив їм. Сказав, що не для того їм платить як фахівцям щоб вони виконували роботу прибиральниці. Хоча ці жінки казали що їм зовсім не важко і це розвантаження голови
-
😂, я не знав що мої 18.50 це огінь, хоча так, можно мабуть сказати competitive
-
Знайшли ізі офіс 60 на годину?😁
-
Це означає що якщо дитина відвідує кадети (окрема програма від школи) вона може мати два кредити з цієї програми, але там також умова є що ті кадетські кредити запишуть додатково до мінімально необхідних 30 кредитів, тобто це буду просто запис в "табелі" що дитина в школі взяла два додаткових кредити програми кадетів, але всі рівно потрібно набрати 30 інших кредитів, напевно в якихось університетах це важливо
-
Тілько збирався написати що теж) You have full-time job And 😂😂😂😂😂 competitive 😂😂😂 salary