Українська Манітоба
-
По світу тинятися із Костко 😅
-
Хтось знає коротко, яка різниця між звичайною і ворлд?
-
Дякую!
-
Сергій, +1 431-777-7907
-
В чаті є якісь HVAC спеціалісти? 🫣
-
Шановна громадо, вітаю всіх! На звʼязку Влад з McPhillips Toyota. Найпопулярнішим запитом до мене завжди були вживані RAV4, тому хочу повідомити, що нарешті маю багато цих авто в наявності: від 2013 до 2023 року, бензинові та гібридні, LE, XLE та SE версії! Всі вони вже в нашому салоні, тому можна подивитися, зробити тест-драйв та забрати вподобане авто додому. Звісно ж доступне фінансування терміном до 8 років (буде залежати від року виготовлення автівки). Також нагадую, що зараз є промо на всі нові Тундри - відсоток від 2.99 до 3.99% та 2000$ бонус за трейд-ін. Залишилося всього 4 Тундри, всі інші будуть через декілька місяців та зі звичайним відсотком, без промо. Буду радий відповісти на будь-які запитання, зі мною можна звʼязатися наступними способами: (204) 338-7985 - робочий номер (просто запитайте Влада), vrak@mcphillips.toyota.ca - мій e-mail, 2425 McPhillips St. - фізична адреса, Та звісно ж приватні повідомлення. Бажаю всім гарного дня і буду радий побачити вас у нашому салоні.
-
Так Там вказано ліміт 75000 cad
-
Якщо тут є люди, що живуть в Fort Garry Place II, киньте контакт менеджера, будь ласка 🙏 Якось дуже складно з ними зконтактувати, ні на запити на сайті, ні на мейл вони не відповідають
-
Йдете у банк і відправляєте
-
Блін мені требе 2к відправити
-
CIBC може рандомно ставити обмеження в $100
-
Я 2 рази відправляв на українську usd карту по 100 cad
-
Кад в грн, стокад
-
Яку суму вдалось максимально відправити? Дякую кад - грн чи кад - юсд?
-
Я відправляв сібсові глобуол мані. Все там працює, на приват за 5 днів прицшло
-
А вийшло взагалі відправити ? Якщо не секрет яку максимальну суму зміг?
-
Ну дизель здається не залити, там інший пістолет, заллють дорогого для турбо моторів, буде їхати швидше(ні)😁
-
Колонка для інтровертів😁
-
Це може образити заправщика, він заправить не тим паливом до повного та скажить, що так йому почулося те бурчання 🙂
-
Це і є self serve і до вас ніхто не підходить і не чіпається
22 Jan 2023, 08:02
184383/231604
about 3 hours ago