Українська Манітоба
-
Так так Махнув і маю 30 🔥
-
Ну дайте трішки помічтати тут людям, звісно що на ізі 100 то тільки працювати на сімʼю або дуже пощастити повинно, і точно не в Вінніпезі скоріш за все😁
-
Да 30 на ізі офіс то багато таких вакансій. Офіс за 100 би на ізі🤤
-
Що тут Знов 30 в офісі ізі
-
Я говорила тільки про українців. Чомусь я думаю, що люди, що приїхали в Канаду з двома мовами, це люди, які мають «клепку» в голові і в змозі знайти роботу за кращі гроші. Наголошую, це тільки моя думка. Я розумію що ви пишете 🙂 Коли я жила в Києві, я знала багато корінних київлян, які працювали по 20 років на низькооплачуваних роботах. Бо якась там хрущовка від бабусі є, іпотеку платити не треба. Дача десь під Житомиром також. Їх це влаштовувало. На відміну від нас, приїжджих 😁
-
Квебек - провінція, яка отримує найбільше еквілізаційних платежів від федерального уряду. В Онтаріо з біженцями криза вже понад два роки. Шелтери Торонто переповнені. Федеральний уряд обіцяв багато мільйонів у бюджет Торонто за прийом біженців, але повністю не профінансували ))) Ну, коротше, як завжди, хтось когось надурив ))) Щодо розподілення біженців, то кожна провінція має певну квоту. Однак, як це працює точно, не знаю, бо провінції можуть відмовитись від тих квот. Альберта це робить у своєму стилі, звісно. Новий прем"єр Манітоби погодився, бо йому треба грошей від федерального уряду на свої передвиборні обіцянки ))
-
Ну до цієї фігні раніше були зливи невелики локальні, завдяки цім ДІЯм та іншим ресурсам, які робили макаки криворукі, зливи стали глобальні на усю країну🥰 Вжеб відкрили у публічний доступ усе, і так у 90% випадків можна знаючи імʼя і +- вік людини найти усе від адреси до номеру паспорту батьків🤤
-
У мене є знайомий канадець, він меті і у нього французька перша мова, англійську вивчив в соціумі. Після смерті батьків він продав будинок і як я зрозуміла, особливо не потребує грошей. Тому працює секьюріті 2 ночі на тиждень в якомусь нічному клубі чисто для соціалізації і щоб просто десь виходити) Мотивація до роботи може бути сильно різна у людей
-
Не ображайтеся будь ласка. Але я думаю, що українці, які знають і англійську і французьку мову легко знайдуть роботу за більші гроші.
-
Діджиталізація від Зеленського в усій красі😁
-
Тобто канадців з рідною англійською та середньою французькою працюючих роками за 18-20$ ви не зустрічали у Вінні? Середня розмовна французька може буде у 20-25 річних у кого вона у школі була тут) Чи ви ніколи не чули про вчителів англійської які знають ще німецьку чи французьку та працюють в Україні за 500$ у школах.. Мені то взагалі байдуже у нас просто візьмуть когось з Ghana чи ще звідки з Афріки з відносно нормальною англійською+французькою та і все. А так хотось би з наших потім на той піар подався..
-
Англійська і французька за майже мінімалку - певно таких нема.