Українська Манітоба
-
Я з таким не стикалася. А те, що ціни кращі, так в Сефорі дика накрутка на парфуми, я там рідко купляю. Це щось як Брокард в Україні - те саме вдвічі дорожче.
-
Інколи буває що стійкість набагато гірша, пару годин і все. Різниця в ціні велика.. в сефорі парфуми 175$, тут 110$, тому й запитую
-
Добрий день, підкажіть будь ласка де можна завірити документи?
-
Не дуже зрозуміла запитання. На цьому сайті вся оригінальна косметика, тому як може бути краще чи гірше?
-
У мене був за 20.70(здається), бо то літо і малий був цілий день. Так, можна податися(про це мені сказали в садку).Все залежить від вашого доходу.
-
А як по якості? Наприклад порівняно із Сефорою? Стійкі?
-
Найкращий сайт. Хороші ціни, завжди вчасно, часто можна знайти те, чого нема деінде ( парфуми).
-
14 років
-
Можливо хтось замовляв парфуми на цьому сайті? Поділіться враженнями 🤗
-
А я завжди про це згадую після каси))) Вікторіє, нагадайте, будь ласка ,до якого віку? А то пам'ятаю, що до 14, а мене переконують, що до 18.
-
Були літом. Потрібно трошки потерпіти/пошукати :)
-
Все чудо, але як кажуть поки місць нема. Приходьте завтра 😂😂😂😂 А ви чомусь весь час приходите сьогодні 😂😂😂
-
Програма оренди котеджів у Манітобі дозволяє людям орендувати державні землі для рекреаційних цілей, таких як будівництво котеджів. Програма охоплює різні лісові райони, де можна орендувати земельні ділянки, надаючи доступ до природи та підтримуючи збереження навколишнього середовища. Вона визначає умови оренди, вимоги до участі та процес подання заявки. Більше інформації можна знайти тут: www.gov.mb.ca/nrnd/forest/cottage-program/
-
І в Норс Енд знаходиться чудова українська католицька школа. На жаль декілька разів діти через паркан-сітку бачити, те, чого не повинні бачити діти. Але організація навчання в школі дуже гарна. Адміністрація робить все, щоб діти буди в якомога більшій безпеці. Дітей т приводять до дверей школи, та забирають від дверей.
-
В North End дуже класні садочки, можу говорити за R.B. Russell Infant Centre (Dufferin Ave) & Day Nursery Centre (Flora Ave) але безпекова ситуація залишає бажати кращого 🙂 Треба постійно дивитись по сторонах і зайвий раз не затримуватись в цьому районі, бо може прилетіти від random crack head, вони не звертають уваги на те хто ви і що ви, десь місяць назад директорка нашого садочку проганяла одного, він вирішив помочитися на двері садочку 😄 Проте, завжди можна віддати дитину туди і стати у wait list в інші садочки, ми власне так і зробили 🙂
-
Цікаво як вони це зробили. Особливо кухонне приладдя - як і нафіга 🙃
-
варто це додати в опис групи, щоб уникнути непорозумінь, бо перед тим як написати оголошення, я глянув правила, і згідно них нічого не порушив
-
Просто говорите продавцю на касі при розрахунку;-)
-
Можна платити $2 в день, якщо ваш сімейний дохід менше ніж $40000 P.S: я сподіваюсь, що ви вже знайшли садочок, бо дружині сьогодні знову телефонували, я вже збився з рахунку 😄
-
Я видалила. Я вже кілька разів казала, що приватні оголошення про купи-продай речей будуть видалятись, тут не барахолка. Реклама послуг, оголошення про саблети - це ок (якщо не спамити).
22 Jan 2023, 08:02
184635/231264
4 minutes ago