Українська Манітоба
-
Вітаю! У цю суботу, 21.09.2024 року, граємо у гру «Монополія». Маємо ще кілька вільних місць для гравців. Досвід не обовʼязковий, головне бажання. Участь безкоштовна. Бажаючі приєднатися пишіть мені у особисті повідомлення.
-
Rent may go up again
-
⚡️Апокаліпсис триває: у столиці Лівану на вулицях підриваються машини та мопеди. Техніка спочатку вібрує, потім детонує, — місцеві ЗМІ Також вибухають й кухонні прилади, сонячні батареї ㅤ Надіслати новину @realukraine_bot 👉ПІДПИСАТИСЯ
-
Окей, а що з машинами та мопедами та кухонними приладами?
-
Ну таке. Це дивно
-
Закупилися Самсунгами😁
-
Бачили, що в Лiванi відбувається? там вибухають вже не тільки пейджери, а й домофони та кухонні пристрої, машини та мопеди. я бачила відео, де було чути численні вибухи.
-
Ось лот продають. Можна погодити побувати 4-plex www.realtor.ca/l/bOqW0/ja
-
Тому що Friendly Manitoba🥰
-
Так, онлайн. Я створила аккаунт, все заповнила ще в липні, і садок нічого не отримав. Думаю, може я щось не так зробила
-
Не переживайте, там точно не одна така 😁 це виставлять 😜
-
Крінжову хатку на Норс Енд (ту, де тенанти симетрично розкладені на ковдрах) вже купили 🥹 тепер у мене немає мрії, втілення якої занадто шкідливо, щоб робити це (ну хіба що еклер)
-
Альберта відмовила, Манітоба згодна приймати )
-
Ні , зовсім інша сферах діяльності компанії
-
пишуть же що з Онтаріо та Квебеку ))
-
Політкоректно не пишуть біженці з яких країн
-
Знову Манітоба прийме біженців. Швидше за все це будуть конвенційні біженці, і не буде українців. www.portageonline.com/articles/portage-not-likely-to-be-impacted-by-mbs-decision-to-receive-over-8000-refugees
-
Я вважав що це для дітей з інвалідністю
-
А хіба там не онлайн подача на субсидію? Вони дуже швидко приймають рішення про субсидії
-
Так, і ваші прямі витрати на садок. Там також є ліміт на рік. The maximum amount you can claim is: $8,000 for each child under 7 years of age at the end of the year. $5,000 for each child between 7 and 16 years of age. $11,000 for each child who qualifies for the disability tax credit.
22 Jan 2023, 08:02
184685/239995
4 minutes ago