Українська Манітоба
-
Та був там,але якість лайно(полієстер)може щось є краще
-
Ikea
-
Підкажіть будьласка,в якому магазі можна купити теплу ковдру?
-
Та аби на Хеллоуїн було тепло ходити за дитиною))
-
Гугл каже, що літо. Але до баби прийде ще й дід
-
На початку листопада буде лише бабина зима 😄
-
А коли бабине літо? Читаю, що кінець жовтня-початок листопада.
-
Купили в суперсторі сину чобітки. Низ гумовий, верх - тканина. 30 доларів. Сказав, що буде ходити.
-
Мені подобається брати Кросівки ( ankle/ high top ) waterproof. Тоді я спокійна, що ноги будуть сухими і що дитині буде комфортно (бо вони ,зазвичай, трохи тепліші, ніж літні моделі у сіточку). Мені це здається зручніше, ніж гумові чоботи .
-
Добре Вам)) А я не можу свого 11-річку в магазин витягнути за кросівками, бо він впевнений, що буде в кроксах до глибокого снігу ходити 😁
-
Ще має бути Indian Summer, буде тепло у жовтні
-
Не перша 🐴👀 побачила, що вранцi +6, а вдень +17, i це треба чи кросiвки iншi чи ботинки осiннi. Дякую 🍀
-
Поню, перша зима? До морозу (а у випадку моїх синів - до наступного літа) можна в кросівках ходити. Але якщо дитина не проти носити гумовики, то можна мати суто на дощові дні.
-
Screenshot (Sep 18, 2024 6:13:31 a.m.)
-
Тодi, на с 1 Жовтня. Зараз скину скрiн с AccuWeather Доброго ранку всiм 🍀 тобто взуття на час між - "приємне осіннє повітря"( як зараз) та "4 градуси тепла з ранку".
-
@banofbot
-
В мене 100$ в місяць, 2 людей
-
Це на температуру +17 +18, як обіцяють на наступний тиждень? 😳
-
Доброї ночі🐴🌛 Якщо хтось не спить, як я, якi у Вас iдеi, яку обув купити дитинi на похолодання осіннє( наступний тиждень буде сильно холоднiшим). У мене в головi крокси теплi ( чи вже купити теплi ботинки Чи сапоги- але ж не мороз).
-
От мені б так. У мене 450 - правило Але це 6 людей
22 Jan 2023, 08:02
184767/231731
2 minutes ago