Українська Манітоба
-
Вам прийшов чек за carbon rebate. Це не GST повернення, це інше. Carbon Rebate - це коли наш мудрий уряд запроваджує «податок на використання викопного палива», і потім такий «ой, а шо, бензин дорого? Ну от вам повернення, воно компенсує трохи». В листі пише, що вони не мають достатньо даних від вас, щоб налаштувати платежі прямо на ваш рахунок. Або надішліть в податкову доки, які вони просять, або змиріться з отриманням чеків.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, у березні цього року приїхав та оформив GST/HST. Сьогодні отримав цей лист. Що воно означає, це чек чи схвалення? Мені гроші прийдуть на мій банківський рахунок? чи буде чек? Дякую. Не особливо ще розбираюсь у всіх цих справах
-
Canada recently announced changes to mortgage rules aimed at improving housing affordability. Key adjustments include increasing the insured mortgage cap from $1 million to $1.5 million, which allows buyers to qualify for a mortgage with as little as 5% down payment on homes up to that new limit. Additionally, the government has expanded the availability of 30-year amortization periods for all first-time homebuyers, as well as for those purchasing newly-built homes. This move could reduce monthly payments, offering greater flexibility to buyers in competitive housing markets These reforms, set to take effect in December 2024, are part of broader efforts to address Canada's housing crisis, which has been a growing concern for many Canadians, especially younger buyers. However, some experts have raised concerns that these changes might lead to increased demand, potentially driving up home prices further
-
Курс гривні постійно плаває, конвертація йде одразу з UAH в CAD, в банкоматах TD є можливість вибрати конвертації у різні валюти.
-
Це було ще давніше, треба пробувати різні суми, бо курс постійно плаває.
-
Оого … вам значить пощастило . Мені в відділеннях зразу : « звоніть по номеру на карті» 😆
-
Знімав з Моно у CIBC, BMO, TD з гривневої картки, комісія була 3.5 CAD за зняття і 250 UAH на тижневому ліміті у 12500 грн.
-
It’s fine. 😁 Буває . Для них це ок. 99% гроші повернуть ))) просто будете мати досвід дозвонів в кастомер сервіс )
-
This day makes much more sense now