Українська Манітоба
-
Питання. Я зараз зайшла в свій TFSA в wealthsimple, там всякі пропозиції, що можна купувати і я хочу купити собі мінішматочок біткоїна. Але коли я намагаюсь це зробити, мене перекидає на відкриття окремого криптоакаунту. Правильно я розумію, що цей окремий криптоакаунт вже не буде tax free?
-
Дякую, приємний це скільки?😁 Бо умовно через wise 600 CAD і 6% це 36 баксів А тут по 200 CAD це 4 бакси комісія нашого банку і 3 банкомат це 7 І так 3 рази (бо здається там обмеження є на заняття за один раз) то виходить 21 доллар. Дешевше за Wise,але яка конвертація,бо це може бути ще 1-2 відсотка
-
Чи було у когось таке з CIBC? Поклала кеш на дебютний рахунок через АТМ, вони зарахувались, отримала чек. А через тиждень банк просто списав цей депозит( Memo ATM correction IBB). Що в такому разі робити? Банк вже тиждень щось там розслідує. Чи стикався хтось ще з таким?
-
Дякую,але крім 2% комісії,є ще конвертація з гривні в USD, а потім в CAD,то от цікаво скільки виходить? Якщо Ви знімали, поділяться наприклад скільки з 100 чи 200 CAD виходить окрім 3CAD + 2 %, чи є сенс заморочуватись з Wise, якщо не треба відразу великі суми. Дякую
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Всім привіт. Хто живе в районі Riverview та Lord Roberts та може допомогти забирати сина зі школі Riverview на 2 години? (З 3:30 до 5:15 десь). Сину 6 років, 1 клас. Можливо в когось бабуся сидить вдома, то може допомогти з цим. Кілька днів у неділю. Звісно, що за оплату. Напишіть мені будь ласка. 🙏
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
Менше всіх бере Scotiabank-3 cad, RBC 3,5, CIBC 4,5. Наш банк знімає 2℅ і по курсу банка на цей момент в cad